Glyygt 7+3 deyim kanamam oldu progestan verdi doktor benimle aynı sıkıntıyı yasayan anne var mi ? İlk cocugum saglikli normal dogum ,ikinci gebeliğim düşük, bu ucuncu bu da düşük olacak ayni seyleri yasayacagim için endiseliyim
Vldnshn1 Glyygt Düşük olacak diye niye düşünüyorsun ki?Ben kullandım artı proluton iğne kullandım tam 10 tane haftada bir olmak üzere Allah’a şükür o günler geçti bebeğim sağlıklı 33+1 haftalığım.
karamel33 Glyygt iğne bebek için çok faydalı düzenli kullanırsan bir şey Paz allahim izniyle benimde kanamam oldu 10 haftalıkken başladım kullanmaya 17 haftada bırakmamı söyledi attattik şükür riski ins sizde iyi olursunuz 🤲🙏
Ozge2441 Glyygt Bnm de o aralar Bi kanamam oldu bana hem progestan iğne hem fitil olarak vermişti şuanda durum çok iyi şükürler olsun sizde iyi düşünün iyi olsun aklınıza kötü şeyler getirmeyin
minikturtam1 Glyygt 7 marttan beri düzenli olarak her gün tek seferde iki doz vurduruyorum. Delik desik oldum resmen. İllaki düsük olacak diye bir sey yok. Bu igne düsüğü engellemk icin zatn. İcini ferah tut bol bol dua et rabbim kimseyi evladiyla sinamasin.
Gllklncc Bebeğim rahme tutunmasını sağlayan hormon gebelik hormonu diyebiliriz ikinizede bi zararı yok bende kullanıyorum günde üç kere ağızdan haftada bir iğnesi yapılıyor çok büyük faydası var. Sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşallah🙏
3oglanannesi Glyygt progestan düşük olmasın diye zaten kullanın düzenli mutlaka ben başından sonuna kadar kullanıyorum faydası çok
Ebruu91 Glyygt bende kullanıyorum şuan 7+2yken kanamam oldu 2 kere proluton iğne vuruldum. Şuan 10+3üm 12. Haftaya kadar kullanacağım progestanı. Bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Glyygt Bana igne olarak vermedi gunde 1 defa hap şeklinde, yeterli olur mu ki , inşallah olur tekrar kötü seyler yasamak istemiyorum, teşekkür ederim hepinize bilgilendirmeniz icin
Mucizebb Bnm cok sukur hic kanamam olmadi ama dr yine verdi Progestani bu gn 10 haftlik oldm hala kulaniyorum sbah 1 aksam 1