isilcan 35 haftalık hamileyim ve her gittiğimde haftaya seni sezeryana alıcam diyen bir doktorum var gerçekten çok yıpratıcı Antalya’da normal doğumu destekleyen bir doktor var mı özelde yazarsanız çok sevinirim
Cicekengiz isilcan şelale termesos hastanesi Tülay hanım tamamen normal doğuma yönlendiriyor doktorum ve çok memnunum tavsiye ederim
Dilberc isilcan benim doktorum. Sezeryan olsan benim işime gelir bana göre hava hoş ama normal gidiyor bebeğin her şeyi normal doğurmayı bekle diyor. Anadolu hastanesine gidiyorum ben
Naazli isilcan arkadaşım medstar topçular hastanesinde murat doruğa gidiyor. Bende bir kez gittim aşırı normal doğum yanlısı bi adam. Çok da ilgili. Tavsiye ederim
isilcan Naazli dün şans eseri ondan bulduk gittik gerçekten çok destekleyiciydi çok teşekkür ederim 😍😍
Ceylandeveci0763 isilcan eğitim araştırma Hastanesi’nde burcu Aykan yüksel var canım hem çok iyi hemde doğumlara kendisi giriyor
aslilayloy isilcan Vitale, Koray Duman kesinlikle normal doğumu destekliyor çok memnunum çok ilgili ve güven veren bir doktor kesinlikle tavsiye ederim 4 arkadaşımı normal doğurdu sıra bende inşallah 🙃
CrnBlt aslilayloy bnm doktorumda o suana kadar normal istiyirduk ama son anda sezeryana karar verdik koray beyde onu uygun gordu ama muayene etmeden kafamiz karisikti onerisini sorduk bana kalirsa da sezeryan dedi
lemonsmother isilcan Anadolu hastanesi Derya Aksu. Kendisine yalvarmıştım korkuyorum sezaryen olmak istiyorum demiştim. Herşey normal, çocukta gayet uygun diyip normal doğurttu beni. 😂 iyi ki de dinlememiş beni 😂