Hilal-95 Glsh14 tabikide hatta doğum yaptım 5. Ay oldu sürüyorum nemlendirmek için kızarıklıklar gitti baya azaldı
bsnrd Glsh14 üzmek istemem ama doğma giderkn bir tane çatlağım yoktu bir dogurdm bir sürü çatlağım var kipkirmizi🤪😁kızımdn hatraa seviyorum onları 🤗
Gamze68777 Hilal-95 sorduğum herkes çatlamamış valla biz neden çatladık acaba ben 4 aydan beri sabah akşam öğle sürekli kullanıyorum
Hilal-95 Glsh14 rica ederim sür canm sür daha cok catlama gerçi gene çatlıyosında 🤣 ama en azından son haftalarında kaşıntın olmaz sana tavsiyem meme ucuna masaj yapmadan uyarmadan sür smdıden yumusasın yoksa cok yara olur ben hep sürdüm çok şükür yaşamadım
Glsh14 Hilal-95 evet benim vucudum kuru zaten cok erken kasintim basladigi icin hep yaglandim 31 e kadar catlamadan gelebildik🤣gogusume aylardir komple suruyorum ☺️
Glsh14 bsnrd uzeceginiz bi konu yok ki 31+4 oldum ve 2 gun once ilk catlagim olustu dunde ikincisi olusmus.catladim ve surmeme gerek var mi diye sordum.bebeklerimizin cani sagolsun onlardan guzel hatiralar bunlar ☺️
bsnrd Glsh14 ben birşey sürmedim sadce bebe yağı surmustum ne guzl bir sey yok diye seviniyordm ama snra uzlmedm bile 🙂
Hilal-95 Glsh14 38 de kaşıntım basladı benm hatta doktor diyodu ne güzel çatlamadı karnın anam bi doğum yaptım karnım hep çatlamış🤦🏻♀️