Papatyaytt Suni sancı ile (çam sakurada) Kizlar haftam doldu ve bebekte iri olduğu için artık bebek dünyaya geldin yoksa sezeryana döner ve riske girer dedi doktorum ve bende zaten dünden razıyım doğurmaya Artık çatlamayan yerim kalmadı karnımı taşıyamaz haldeyim heryerim ağıriyordu anliyacaginiz kizlar korkularimda yok değil sizden tek ricam cesaretimi toplamaya ihtiyacım var bildiğiniz duyduğunuz güzel suni sancı hikayeleri kendi tecrubeniz ne varsaaaa anlatın lütfen 😢😍🥰🤲😃😃😃🤸💃 Dedikleri gibi cokmu zor normal sancidan cokmu farklı suni ile doğuranlar kaç saatte doğurdu Doğum yapacağınız son gece ne önerirsiniz doğumdan sonra ne önerirsiniz hanımlar 🥰🥰🥰😍😍😍😍🥰🥰😍😍🥰😍😍😍🥰😍😍🥰😍😍🥰😍😍
Tugceelanaz Papatyaytt Normal sancı aralıklı grliyor , sunı sancı biraz daha sık geliyor farkı bu Ben sunı sancıyla doğum yaptım 4 saat içinde ☺️ Korkulcak birşey yok sağlıkla gelsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kaç haftalıksın? Sancı her türlü zor
Eda_Esen Papatyaytt Sağlıkla evladını kucağına canm açılman erken olursa dayanılır bnm olmadı daha bügün doğum yaptım suni ile ilgili yaşadığımı anlatmak istemem hassas çünkü
Miniktosbaa Papatyaytt yok beee yaparsın sen Allah’ın izniyle neyinden korkuyorsun aslanlar gibi bir avazda doğurur sun inşallah 💪🏻💪🏻💪🏻👊🏻👊🏻
SutlacimiYedimmiBen Papatyaytt ilk dogummu canım sakin korkma suniden gelip geçicek bebeğini kucağına alacakasın
Defne_Eva Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin şu güzel mübarek günlerde haberini bekliyorum doğum anılarını dinlemek için ❤️
Papatyaytt Defne_Eva amin canm benm Allah razı olsun hayırlısıyla dogurayim da ben bol bol anlatırım hikayemi yawruma kavusayim artık
Papatyaytt Tugceelanaz anladım canm inşallah Valla insanlarda bı algı varya yokk suni sancı daha ağır normal sancı daha hafif bencede ikiside sancı yani kaynanam bile motive edicegi yere daha beter anlatiyo cokk beter diyo ,🙄🙄😒😒😒
Tugceelanaz Papatyaytt Sen kendine ve bebeğine odaklan Herkesin acı eşiği farklı Sağlıkla alırsın kucağna inşallah ❤️🤲🏻
Papatyaytt Eda_Esen 2 cm var şuan acilamam sancilarimda var bebek kanalda ve artık hafta doldu Hassassa anlatma canm inan şuan kötü şeyler duymayı kaldiramam 😢 Cam saatte dsuniyle doğum yaptınız
Karali Rabbim yardimcin olsun kolaylikla dogurursun insaallah kendine guven suni sanciyi bilmiyorum ama normaldede sanci oluyo zaten bunun bi kaçari yok gecici bi sure oyle dusun basindan beri bu sanciyi cekecegimizi biliyoruz degilmi😊saglikla kucagina al bebegini simdiden gecmis olsun ha bi de doguma girenlerin meşhur bi lafi var bi daha dogurmam 😉 ben 3.yu dogurucam🙈
hmyrfnn3 Benim arkadaşım 2 hafta önce suni sancıyla yaptı doğumunu 2.5-3 saat sürdü doktoruda kolaydı doğumun demiş. Ablamda ilk çocuğunda suni sancıyla yaptı onun ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama onun doğumuda kolaydı şükür. Rabbim bi avazda kurtarsın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu 🤗🤗
Anneyimben22 Eda_Esen bende 2 gece suni sanci cektim.. sinuc sezaryen.. kendi sancisiyla insan daha rahat dogum yapiyor bnce
Eda_Esen Anneyimben22 Ben öldüm dirildim sanki 8 saat suni çekince sezeryan da bana kolay gelmedi spinal oldum ama bitti çok şükür darısı tüm anne adaylarının başına
Anneyimben22 Eda_Esen ay var ya ben o igneyi sirtima vurduklarinda sancim kesilince yeniden doğmuş gibi oldum
Eda_Esen Anneyimben22 bi tek orası ve çocuğu gördüğüm an güzeldi çekiştirmeler silmeler oda bana çok zor geldi …