Busraaltsoy Haftaniz nasil gecti ağrılı geçtimi mide yanması yaşayan varmi bacak ağriniz oldumu karin sertleşmesi ağrisi surekli idrara çikma. bebek hangi pozisyonya🤰☺ ilk gebeliģim 😊 Cok soru sordum 😅😂😂
Merveii Busraaltsoy valla deli gibi bel agrisi var 😅 gece sağa sola dönerken sıkıntı oluyor donemiyorum yattagim yerden kalkamıyorum top gibi yuvarlaniyorum 😂 bebeğimin suyu azalmış sabahtan beri bol bol su iciyorum havuç suyu iciyorum wcye koşuyorum bebeğim bir yerde toplanıp duruyor ne olcak napcam bilmiyorum çok dertliyim😂
Aysencim Busraaltsoy bebeğim yan duruyor 🤦🏻♀️ Ne aşağıda ne yukarda kafası bildiğin yan duruyor ve cok canımı acıtıyor doktor sabredeceksin dedi bekliyorum günün dolmasını 🤦🏻♀️ 35+0 ız suan en son 4-5 gün çnce gittim 2750 gr dedi kilosuna. Cok sık kasılmalarım oluyor ve sürekli idrara cıkma isteğim var 🤦🏻♀️ Eğilemiyorum midem ağzıma geliyor zaten geceleri mide eksimesi işkence 🤦🏻♀️ Bacaklarımada kramp giriyor bide kokulu sarı akıntım var 🧐🧐
HavvaZ Busraaltsoy şuan 34+5 im rahmime taş basmışlar gibi iki haftadır ztn arada ağrı giriyor kasik ağrıları da bazen oluyor tabi bel ağrılarım da var normal olarak.🙈 Nst he haftaya gireceğim bakalım sizde durumlar nasıl
Gorkemm Busraaltsoy mide yanmaları beni mahvediyor zaten son zamanlarda oturarak uyicam nerdeyse o dereceyim. Bacak ağrımda belli bi tarafta uzun süre yatardam oluyor ki son zamanlarda kendimi hep sırt üstü uyurken buluyorum. Karın sertleşmesi de bu aralar çok sıklaştı bakalım artık nasıl olacak bi de hep sağ tarafa poposunu dayıyor öyle duruyor 😂 benimde ilk gebeliğim merakla bekliyorum daha neler olacak diye zaten gün içinde 2-3 sefer hıçkırık krizlerimiz tutuyor
Busraaltsoy Merveii ay canim benim allah yardimcin olsun insallah bende dönerken top gibi yuvarlaniyorum🤭belim.de cok agriyor daha neler neler mide bulantisi geçmedide devam etti 🙄zor oluyor
Hafize3536 Merveii benimde 30 haftamdayım biyerde toplanıp duruyor kızım doktora sordum da su iç dedi bide magnezyum iç dedi bu biyere toplanmalar neden oluyor acaba
Busraaltsoy Aysencim sari akinti normalmi canjm benimde bu 2 gündür geliyor da Bebegin hareketleri acitmaya başladi artik büyüdü minik🤗
Hafize3536 Aysencim bende 30 haftadayım kasılmam var bide sarı kokulu akıntım var doktor su iç bol bol dedi bakalım inşallah erkenci deildir kıZım
Turna-9 Bel ağrısı, mide yanması mahvediyor. He bi de ayaklarım evrim geçirdi biri başka diğeri başka duruyor 😂😂 Bu arada ayak tırnaklarınızı nasıl kesiyorsunuz?
Busraaltsoy Merveii yok canim hiç geçmedi mide ilacını da vermedi doktor bebegin hareketlerini etkiliyor diye her sabah kusuyorum koku gelince yine kusuyorum🤷♀️😕
Busraaltsoy Merveii insallah saglikla kucagimiza aliriz 🤱☺bebişlerimizi az bisey kaldi cogu gitti azi kaldi
Busraaltsoy Hafize3536 bana rahim.kasjlmalari dedi doktor normalmiş doğuma hazirlik yapiyor bebek bana da bol bol su iç dedi canim 3 buçuk litre icemiyorum o kadar ama enfeksiyon vardi diye
Merveii Hafize3536 bence büyüdükçe alanı daralıyor o yüzden kasılıyor. Bu kasılmalar normal diye okumuştum nette.
tugcesari 34+5 kizlar bugun kontrolum vardi bebegin kafasi asagida dogum kanalina girmemis bacaklari yukarda haliyle ve inanilmaz hissediyorum yan taraflarim boşluguma kadar vuruyor diyebilirim geceleri uyku yok ayaklarim yaniyor allah hepimizin yardimcisi olsun