Eymos 2 oğlum var 3.ye hamileyim kızım olacak ınşallah tabi herseyden önce sağlıklı sıhhatli olması ama çok mutluyum ❤❤ rabbim ısteyen herkese nasip etsin
Yeliz6767 Eymos Bende 2. Oğlumu kucağıma alacağım kız bebeği çok merak ettim ama eşim maddi sıkıntılardan dolayı 2 tane yeter diyor 😔 inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız 🤲🤗🥰
eslemesila Eymos hayırlı olsun inşallah ultrason görüntü atar mısın rica etsem 14 haftalik olduk ama daha bilmiyorum karşılaştırma yapicam da
Eymos Yeliz6767 sağlıklı olsunda eşimde aynısını diyodu ama hediye gibi hic beklemediğim bi anda geldi kızım hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım rabbim nasip edince kim ne derse desin nasibiyle gelir inş 🥰❤
Eymos Fatma0965 sağlıkla kucağınıza alin inş bizim 16 hafta var daha 23 olduk sezeryan olduğu için 38de aliyo tez zamanda kavusalim miniklere❤🥰😘
Mlkysf Eymos sağlıcakla kavuşun bebeğinize bende 2.ye hamileyim bebeğim kiz ilki erkek sevincinizi anlayabiliyorum kiz erkek tabiki farketmiyor ama değişik duyguyu tatmak istiyor işte insan 🥰
Eymos Mlkysf çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkeze yaşatsın 🥰❤ saglikla alalim miniklerimizi kucağımıza
Kubgkm Eymos maşallah iki duyguyuda tadacaksın benimde kızım oluyor allahın izniyle inşallah ikinci erkek olurda bende tadarım iki duyguyu da 😊