Minik181818 Kizlarr bugun test yaptim pozitif cikti Allah isteyen herkese nasip etsin birde 3.5 yasina yakin oglum var yas araligi iyimi sizce planli bir gebelikti 2. Dogdugunda oglum 4 yasina giricek
nurcan_26g Minik181818 benimde aynı olacak haftaya doğumum var iki ay sonra oğlum 4 yaşına girecek . Bence gayet ideal bı zamanlama çünkü ilk çocuk kendini oyalayabiliyor herşeyi anlıyor derdini sıkıntısını anlatıyor arası çok olunca kuşak çatışması da yaşanabiliyor bence
nilmur0 Minik181818 benim kızımda Haziran 2019 doğumlu 3 yalına girecek ben de 6 haftalık hamileyim. Arayı çok açmamanın düşüncesinde biri olarak iyi yapmışsınız tebrikler :)
ZMM8888 Minik181818 bnmde şuan 10+1 haftalığım oğlum 4 yaş 3 aylık doğuma kadar neredeyse 5 yaş olucak zaten Eylül’de kreşe kayıt yaptıracam çok şükür tuvaletini kendi hallediyor herşeyi anlıyor yardımcı oluyor inşallah kardeşi olunca kıskançlık yapmaz şuan her gün karnımı öpüyor merhaba kardeşim seni özledim diyor ama belki kucagmda kardeşini görünce kıskançlık yapar diye korkuyorum
Hill Minik181818 benim oğlum ağustosta tam 4 yaşında olucak yaşına 2 ay kala kız kardeşi doğacak nasipse ❤️ ben de arasondaki yaş farkı en fazla 4 olsun çok da ara uzamasın istiyordum ama bi yandan da cesaret edemiyordum kızıma hamileliğim süpriz oldu bizim için 🙈 demek ki ne kadar içten istediysem aradaki 4 yaş farkı 😄 ben de ideal olduğunu düşünüyorum ama tabi zamanla yaşayıp görücez 🌼
Gny18 Minik181818 benimde 2 ci gebeligim bebeklerim dogdugunda kızım 4 yaşinda olacak insallah. Rabbim kolaylik versin cumlemize şimdiden cok heyecanliyiz 😍
Tugceelanaz Minik181818 Kızım 31 mayıs da 4 yaşına gircek Şimdiki kızım 20 mayıs doğum gözüküyor 😅 Tutturduk gibi birşey tam 4 yaş 😅🤲🏻 Bence çok iyi yaş arası
mtl3005 Minik181818 Oğlum 30 mayısta 4 yaşını bitircek bu bebişime de 15 haziran doğum diyo doktor bakalım hayırlısı nasıl günler bekliyor bizi 😁Bence 4-5 yaş arası ideal yani benimki pek planlı değildi süpriz gibi bişey oldu ama nasip 😌
Deletedmom727271 Oğlum 4.5 yaşında mayıs da diğer oğlum gelecek nasipse 😊 araları 4.5 yaş olacak ideal olduğunu düşünüyorum istediğim zaman oldu şükür ki. Bu sene ana okuluna başlayacak rahat ederim diye düşünüyorum 😂
Sumeyyeabdi Minik181818 sağlıcakla gelsinler benim oğlum da ağustos 2018 doğumlu bende ideal bana göre bizimki şuan cok mutlu bakalim doğunca neler olacak🥰