Pembemimavimi Simdi doktordan geldim. 30 haftalik hamileyim. Hersey gayet normal ama bacak boyu 2 hafta geriden geliyormus. Suan icin bi sikinti yok dedi. 3 4 haftayi gecerse sorun olur dedi. Boyle bi seyle karsilasan var mi ?
Muhammedamine Pembemimavimi benim bebeğiminde 4 gün geride ama genel olarak boyu haftası ile uyumlu sayılır babasınında bacakları gövdesinden kısa sanırım babasına benziyor genetik bir durum olmalı her bebek aynı boyda aynı kiloda doğmuyor . Kafanıza takmayın . Rabbim evlatlarımıza sağ salim kavuştursun inşallah
Gamzecik Canim benim de iki hafta geriden geliyor bacak boyu. Banada genetik demişti. Bacak boyu uzun olmaz dedi. Bende çok üzülmüştüm. Bakalım pazartesi tekrar gidicem 3 haftaya çıkmasından korkuyorum 😐
Pembemimavimi Bana normal dedi. Genetik demedi. Minyon olabilir dedi ama bu suan icin boyle dogduktan sonra uzayabilir dedi hep kisa kalacak diye bisey yok dedi Kesin hic bisey yok dedi detaylin da da problem yok tu dedi. 3 hafta sonra terkar gel dedi. Sonra da kan tahlili ve idrar tahlili yaptir saglik ocaginda bi problem varsa hemen gel olmazsa 3 hafta sonra gel dedi simdi p.tesi beklicem tahlil icin.😔😔
SevcanFettahBolelli Bu devlet hastanesi bütün hastalara aynı şeyi söylüyor galiba 😟. Bugünde bana karın çevresinde 9 günlük gerileme var dedi boyu kilosu kesenin suyu çok güzel dedi 🤧
SevcanFettahBolelli Pembemimavimi canım ben bugün hem devlet hastanesine hem özele gittim. Devlet hastanesinde kan idrar verdim pazartesi gününü bekliyorum bende. Kültür sonucumda üreme çıktı enfeksiyon problemim var ilaç verdi bugün bilmiyorum düzelir mi 😭
Pembemimavimi SevcanFettahBolelli bende de idrar yolunda enfeksiyon cikti ama doktorum cok takilmadi bi ilac verdi ve bol su ic baska bi sorun yok dedi. Ins sende kisa surede atlatirsin ve insAllah en kisa zamanda saglikla sihhatle bebislerimizi kucağımiza aliriz