neval270071 Iremshn vajinal estetikler biraz da bu yüzden oluyor normal doğum haliyle görüntü eskisi gibi değil tabiri caizse torba büzmüş gibi genişleme büyüme eskisi gibi bi görüntü yok
Iremshn Hlycngz Deletedmom_110 evet ilişki sırasında görüntü olarak idrar kaçırma falan oluyomuş bu tarz
uyanancirkiin Iremshn ilişkide sorun yaşamadım, görüntüsü doğumdan önce daha iyiydi 🤪 idrara gelirsek 1 sene kaçaklar olmuştu 🤪🤪😅
zeytinkiz Iremshn ben sunu gördüm dikiş atan ile alakalı sanki bende bu konuda cok korkuyordum inan. Kadın dikiş atarken içime girmediği kalmıştı 😆🤦 yeter bırak kalsın öyle falan dedim hatta utandım sonra cok kontrole falan geldiler baktılar şimdi kadına dua ediyorum Allah razı olsun diye 🤭🧿
Iremshn neval270071 genelde tek doğum değil de birden fazla yapınca bozulmalar bollaşmalar oluyor diyen de var tek de diyen de var o yüzden sordum herkeste farklı oluyor sanırım
Hlycngz Normal doğum yaptım hiçbir sorun yaşamadım ben idrar kaçırma vs olmadı görüntü olarakta dikişlerim gayet düzgündü şimdi cok az izi var kıızm 35 haftalık 2 kg doğdu küçüktü belkide onun etksi vardır bilemiyorum
Yeliz6767 Hlycngz Benim oğlum da 2.5 kilo doğdu ama idrar kaçırma sorunum var inşallah 2. Doğumda bir sıkıntı olmaz 😬
neval270071 Iremshn yani onu hiç duymadım canım arkadaşlar normal doğum yapanlar ailemde de dahil herkes eskisi gibi değil diyor samimiyetten konuşuyoruz bazen yani bozulma şekil itibariyle oluyor
Iremshn zeytinkiz benim görümcem de öyle dedi fazladan dikmişler falan diye sormuyorlar mı ya bunu sormaları lazım aslında🙄
zeytinkiz Iremshn yok canım fazla olur mu acıklık kalmasın diye sık dikiyorlar bence. Çünkü kaç kişi geldi kontrole 2 gün boyunca 🙄
Siracinannesi Iremshn valaaha hiç bişey olmadı aynı kaldi idrar kaçırma yada görüntü olarak da bı sorun yaşamadım şükür 😂
Iremshn Yeliz6767 çok kolay bir ameliyatla toparlanıyormuş o ya 2.dığumdan sonra duruma göre bakarsınız