pamukca 33 34 haftalik hamisler bebeklerinizin hareketleri nasıl ? 3 4 saatte bir mi yoksa her saat her an hareketlilik var mı ?
keceliz730 pamukca haraketleti gündüz çok oluyor gece hissetmiyorum uyuduğum için 😁ama sabah uyaninca kipirdiyor
Prensesimin_annesiyim pamukca Cnm biz 33+6 olduk bende değişiyor bazen uzun süre hareket etmiyor bazen bi başlıyor maşallahı var durmak bilmiyor ama çoğunlukla acıkınca yemek yiyince ve ben uzaninca dinlenince yani baya hareket eder🥲
Busraaydiiin1 @“pamukca”#p21806049bu 2 gündür sakın bizim hanfendi 😊 hareketlerini hissetsemde az hissediyorum daha dün kontrolumuz vardi uyuyor prenses 😄 ama bu 2 günden önce baya hareketliydi yoruldu sanırım uyuyoruz şimdi 😃 34 haftaligiz bizde
pamukca Prensesimin_annesiyim benimkide hareketsiz 3 4 saatte anca hareket ediyor oda güm güm değil sürtunuyor gibi ve bu durum beni korkutuyor 4 5 gündür böyle 33+5 im
pamukca Sinemmmmm58 su azaldığı için mi hareketsizlesmis doktorunuz ne dedi bu duruma benimkide hareketsiz 3 4 saatte anca hareket ediyor oda güm güm değil sürtunuyor gibi ve bu durum beni korkutuyor 4 5 gündür böyle 33+5 im
Sinemmmmm58 pamukca kontrole gidin bekletmeden derim suyum suan riskli bi durumda 3 gun hastanede yattim 2 doz ciger gelistirici vurundum simdi gunluk acile.gidip nst ye baglanip kalp atisi dinleyip geliyoruz hareket hissetmedigim icin
Prensesimin_annesiyim pamukca bence korkmayın yani değişebiliyor her zaman her gün hayereketi aynı olmaya biliyor benda de yani düzenli olamaya biliyor
Sule2-kezAnne Bende 34+1 im , hareketlerini 2 , 3 saate bi hissediyorum, ay çok az kaldı heyecanla bekliyorum, benim sezeryan olacak , 35 te gittiğimde gün verir inşallah bi sıkıntı yoksa
Sule2-kezAnne Bu haftalardan sonra, daha çok kilo alacaklar inşallah sağlıklı doğsunlar da , sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi