Leylaaa38 Doktorlar insanları neden yanlış yönlendiriyor hiç anlamıyorum. Benim bir arkadaşıma da normal yollarla hamile kalman mümkün değil. Tüp bebekten başka çaren yok demişlerdi. Kız yeni evli. Bu söze güvendi korunmadı. 1 aylık evliyken hamile kaldı. O kadar bocaladı ki. Evlendiğinden bişey anlayamadan anne oldu. Kaldı ki doğum yapmış bir rahim tertemiz oluyor. Temizleniyor herşeyden ve hamile kalmaya eskiye nazaran çok daha müsait oluyor. Önlem almak şarttan da öte. Şu zamanda yanlış yönlendirilmeler hala nasıl oluyor şaşmış durumdayım. Güzel kardeşim olan olmuş. Bu sorunun cevabı sende gizli. Şu pahalı dönemde yapabildiğin değil bakabildiğin çocuğu yapacaksın. Eğer eşinin yardım edeceğine inanıyorsan, bakabileceğine, yetebileceğine eminsen doğur. En önemlisi kendine bu konuda güveniyor musun? Çocuk çok önemli bir karar. Maddiyattan geçtim manevi olarak çok şey götürüyor insandan. Önüne boyuna otur düşün. Geç olmadan kararını ver. Vakit kaybetmeden en azından çarene bak derim. Bizim vereceğimiz öneriler sadece gelip geçici. Bu önemli kararı sen vereceksin. Çünkü yaşayacak olan sensin. İyi düşün derim…