Leylaaa38 benim ilk bebeğim 7 aylıkken ikinci gebelik oldu zaten planlıydi, erkenden kardeşi olsun beraber büyüsünler fikrindeydim. 25 gün önce doğum yaptım. Bakımları ve ihtiyaçlarına yetişme konusunda tek başına olmuyor, annem yanımda bırakmıyorm😄 hatta ona maaş veriyorum. Yardımcı ayarlayacaktim güvenemem istediğim gibi olmaz diye vazgeçtim annem de uygundu. Kesinlikle yardımcı ayarla ve ilk bebeğin yanında duracağı birin e alıştır ben anneme alıştırdim kızımı, onun yanında duruyr uyuyor. Şimdi beni o kadar aramıyor, annem tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Diğer türlü annenn iki bebekle uğraşmaya çalışması çok stresli oluyor. Büyük kızımın diş döneminde denk geldi doğum ,huysuzluk iştahsızlik gece uyumama, ikinci bebek zaten gece gündüz belli değil; yardımcı şart oluyor bu durumda. Ama birlikte büyümeleri her zaman istediğim bir şeydi. 4ayi geride bırakırsak daha rahat olacak. Gaz sancısı ve gece gündüz uyku düzeni olmuyor yenidoğan bebeğin bu süreç geçsin büyüdükçe iki bebek daha iyi kontrol edilebilir👍