Elifoz28 hasan__esra çok zor stresli sıkıntılı Allah’ın izniyle bekleyen herkes sağsalim kavuşur insallah
ayseguuuLLL_ hasan__esra belime ve kuruk sokumu olan yere baskı yapıyo sağ ve sol taraflarımın üzerine yatmaktan iptal oldu nefesim daralıyo uykudan uyanıyoruım sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor. Bunları hepsi bu ay oldu. Hayırlıısı ile doğsun istiyorum 💙🤰
litfenama hasan__esra üç gün önceye kadar rüya gibiydi 🥲 o kadar rahattım ki. Artık karnım büyümeye başladı ve baskı yapmaya başladı 🫠
hasan__esra FHKK ben suana kadar pek hamile olduğumu hissetmedim ama 3.trimestere girmek üzereyiz bakalim hayirlisi
hasan__esra Elifoz28 aminnnn jnsaah benim De Her dakika aklımda doğum var nasıl geçecek diye Rabbım sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hasan__esra litfenama bende öyle şuana kadar hamile olduğumu pek hissetmedim ama arada kasiklarima baskı yapıyor zorluyor hep aşağıda duruyor çocuk resmen kasiklarimda
Mercan28 hasan__esra gerçekten 2.trimester prenseslikmiş asıl zorluk 3.trimestermiş bu zamanada kadar ben hamile olduğumu anlamamıştım şimdi her dakika farkediyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Deletedmom2265 hasan__esra Birkaç gün evvel aşırı sırt ağrısı ve mide yanması başladı çok çabuk yoruluyorum sanırım esas zorlanacağımız günlere yaklaştık 3.trimester çılgın geçiyor 🥹😂