Babyym Herkese iyi akşamlar hamilelikte folik asit kullanan arkadaşlar folik asit bittiğinde yeniden aldınız mi doktor bana hiç bisey demedi kullan tekrar veya kullanma demedi
Cananyildiz Babyym evet tekrar almanız gerekiyor 1 kutu bittiyse. Doktorum bana 9 ay boyunca kullanacaksın dedi kimisi 3 ay gerek görüyor
elifvesara Babyym benim folik asitim de bir kaç gün önce bitti salı günü kontrole gidince soracağım inşallah devam etmem gerekip gerekmediğini
Saylikesma Babyym doktoruna sor canım bazıları doğuma kadar kullandırıyor ben bitince bi kutu daha almıştım doktorum bunu bitirdikten sonra bidaha almana gerek yok dedi zaten önemli olan ilk 3 ayda içmek sonrasında başka vitaminler verdi onları kullanıyorum
Babyym Cananyildiz 3 aylık olduk doktora pazartesi günü gittim hiç bitti mi diye sormadı veya geri kullanmalısın demedi ilk kutum bitmek üzere yani devam edeyim demi
Babyym elifvesara benimde tam bayramda bitiyor alsam kullansam doktora bayramdan sonra gittiğimde söylesem olur mu kib
Cananyildiz Babyym bence devam et gidince sorarsin bi zararı yok gerek görmese bile. Ben Imom kullanıyorum doktor gebelik boyu kullanacaksn dedi içinde bircok vitamin var sadece folik asit değil
Babyym denizasigi şuan 3 ayligiz ilk kutum bitmek üzere vitamin veya başka bi hapim yok doktor da devam et veya rtme demedi o yüzden burada soruyorum ilk gebeliğin
denizasigi Babyym anladım geç mi başladın bi kutuda bir aylık folik asit var zaten 3 kutu bitirmis olman lazımdı
-MinikveAnnesi- Babyym 12. Haftada folik asiti kesip multivitamine başladık onun icinde de vitaminlerle birlikte folik asit var
Babyym -MinikveAnnesi- pazartesi günü gittiğimde hangi ilacı kullanıyorsun dedi bende folik asit sadece dedim bitince devam et veya etme yada vitamin yazayım demedi
-MinikveAnnesi- Babyym bilmiyorum ama benimki kendiliginden demir ilacına ve multivitamine baslattı 🤷♀️
denizasigi Babyym himm anladim canim tamam o zaman sağlık ocağına da sorabilirsin emin olmak için. onlar da sana 3 ay kullan dicektir. ya da doktora tekrar gittiğinde 3 aydan sonra kullanayım mi diye sorabilirsin