Susammom1 Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim kan değerim 9.7 olduğu için doktorum demir ilacı yazdı siz ne zaman başladınız demir ilacına 3 aydan önce içmek sakıncalımıdır
mrs_elisah Susammom1 yani doktor bizden daha iyi biliyordur bence. Yazdığına göre sıkıntı olmaz herhalde. Kadın Doğum Uzmanı değil mi? Doktorunuza güvenmiyorsunuz sanırım. Bilgim yok üstte kalsın.
Sevdapl Susammom1 21. Haftadayım kullanmıyorum. Her gittiğimde değerlerime bakıyor. Düşmüş olsa yazacaktı ama normal çıktığı için gerek yok dedi. Sizinki düşük çıktığı için erken başlatmış.
Susammom1 mrs_elisah yok güveniyorum çok iyi bir doktor kendisi ama ilk 3 aydan önce demir ilacı önerilmiyor yazıyor her yerde o yüzeden soru işareti oluştu
Eslem_1 Susammom1 yanlış hatırlamıyorsam bana da 12. Hafta gibi vermişti gyno ferro sanol doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi öncesinde zaten hep folik asit kullandım
mrs_elisah Susammom1 bana da bu hafta (12.haftama girdim) muayeneye gittiğimde gyno ferro sanol yazdı
Moonlight1 Ben 20 haftadan beri kullanıyorum Feremat ismi siz hangi dozda kullanıyorsunuz günde 1 mi 2 mi
Susammom1 Moonlight1 bana öncesınde gyno ferro vermıstı hamıle kalmadan önce yan etki yaptı kullanamadım şimdi bestiron verdi
Hulus Susammom1 doktorunuz zaten kan degerinize bakıp yazmis burada 3 ay desek ne değişecek 4 ay desek ne değişecek kafanızı bulandirmayin bence hiç
Kaya34 Susammom1 nasıl bir yan etki yaptı acaba bende kullanmaya başladım karın ağrısı ve ishal oldum
Susammom1 Kaya34 benim rengim bembeyaz oldu ölüyorum sandım bayılma aşamasına geldim soğuk soğuk terledim
Nsy Susammom1 ben 5-6 hafta aralığında öğrendim hamile olduğumu değerlerim çok düşük olduğu için hemen başlattı. Doğuma kadar demir rezervlerini doldurmak gerekir dedi
Tubacngl Bende yeni öğrendiğimde doktor vermişti 5 haftalık falandı kullandım 1 hafta sonrasında farklı doktora gittim o doktorda bebek çok küçük kullanma farklı ilaç yazarsada kullanma bebeğe zararı olur dedi folik asit kullanıyorum sadece
Asdas123 Susammom1 sakın ihmal etmeyin ilacı ben hamileliğimin sonunda öğrendim kanımın düşük olduğunu kızılaydan kan ayarlamak zorunda kaldık baya uğraştık 2 ünite kan istediler doğuma girmeden önce doğum yaptıktan sonrada kaç kez kan aldılar sizinki daha çok erken doğuma kan toparlarsınız pekmez ve çekirdekli üzümde yemenizi tavsiye ederim 🥰
Tubacngl Asdas123 yarın farklı bı doktora gidicem ona da sorcam bakalım bu doktor ne dicek çokta ilaç kullanmak istemiyorum tiroid içinde kullanıyorum çünkü
Nese86 Susammom1 Ben 21.haftadayim geçen hafta doktora gittiğimde sordum demir hapi için,daha şu an için eksiklik yok dedi.Son trimesterde herhalde daha çok ihtiyaci oluyor vücudun demire o yüzden belki o zamana eksiklik çıkar.