Hilal19_07 annesinin_beybisi tabi tercih meselesi ama buna vercegin paraya biraz daha ustune koyup park beşik alabilirsin hem onlar daha uzun omurlu olur diye dusunuyorum 🥰
Deniz2961 annesinin_beybisi evet baya kulnsli bnm ytk odamda park yatak var diğer odalarda yanımda.olujcda bu oluyor sallanması çok iyi oluyor
annesinin_beybisi Deniz2961 ama şunu düşünüyorum 5 aylık olup dönmeye başlayınca ya düşerse çünkü sallanan kısım sabitmenmiyo
Deletedmom727271 Bu tarz bende aldım odadan odaya taşımak için mutfak da yemek yaparken salonda filan kullanışlı oluyor. yatak odamda ayrı beşiğim var ama ilk çocuğumdan kalan.
annesinin_beybisi Deletedmom727271 benim başka bir beşiğim yok fazla bütçem de yok sadece bu beşiği alsam kaç aya kadar kullanabilirim ? sallanırken ses çıkarıyor mu bir de bebeğim dönmeye başlayınca içinden düşer mi acaba
Deletedmom727271 annesinin_beybisi uzun süre kullanışlı olmaz canım ayağa kalkmaya başladığı an yere düşebilir. Bunu almak yerine 2 yaşına kadar kullanabileceği beşik alırsan daha iyi olur. Bunların fiyatları ortalama 300 lira biraz daha koyup öyle alabilirsin ikinci el bile olabilir yani. 2 yaşından sonra beşikten ayırırsın zaten.
Elvanguzel annesinin_beybisi evet dediğim beşik bu aşırı kullanışlı biz geçen yıl 1.000 TL ye aldık ama değdi kızım 2 yaşında gönül rahatlığıyla içinde işim olduğunda evi havalandırırken oyun oynuyor uzun süreli kullanım
annesinin_beybisi Deletedmom727271 bu diğer park besiklere oranla daha uygun fiyatlı inslalah güzel sallaniyordur bunu alayım en iyisi diğeri bana da hic güvenilir gelmedi
Deletedmom727271 annesinin_beybisi diğeri benim dediğim gibi bişi canım çok büyük değil salonda mutfakta vs kullanmak taşımak için iyi. 5 ay sonra kullanamazsın zor yani.
Elvanguzel annesinin_beybisi kesinlikle kullanışlı değil 5 aydan sonra oturmaya başlıyor ayağa kalkıyor biz oyun beşiği aldık 2 yaşında kızım yatıyor çok güvenli
annesinin_beybisi Elvanguzel evet canım ben de şimdi buna karar verdim . güzel sallanır mi acaba https://imgyukle.com/i/Ra3ouG
Elvanguzel annesinin_beybisi evet sallanabiliyor altında demir aparatları var taktiginizda sallanıyor