Mom545441 herşey de bir hayır var üzülme sakın bak ben iki evladımı toprağa koydugum ilk oğlum 7 aylık 04.11.2021 kalbi durması sonucu ile kaybettim ölü doğum yaptım genetik testler yaptırdık herşey normal temiz çıktı elhamdülillah yeniden hamile kalabilirsin dedi doktorum ben lohusaligim bitti bir adet gordum tekrar hamile kaldım 2.ci oğlumda 17+5 haftalıkken 11.04.2022 yine kalbi durması sonucu ile kaybettim normal doğum yaptım içimde kese parçası gibi bişey kaldığı içinde kürtaj oldum doktorum ilk bebeğine otopsi yaptırmadım buna yaptır dedi kıyamıyorsun ilkine kıyamadım ikinciye de zar zor ikan ettiler ona yaptırdım bundan sonraki gebeliklerde sorun yaşamamak için Otopsi sonuçları da temiz çıktı ama ben hem piskolojik olrak hemde vücudum çok yıprandı 4 ay ara ile iki doğum evlat acısı yaşadım ilkine oğluma oda yaptım.oğlumu kaybettim çok dua ettim namazdan kurandan okumaktan asla vaz geçmedim tekrar hamile kalınca dünya benim olmuştu odaya yeniden girmeye başlamıştım ama içim içimi yiyor ya yine aynısını yaşarsam diye çok korkuyorum 2.cide oğlandı sonra yine aynı acı yaşadım yüreğim yangın yeri orayada kilit vurdum öyle duruyor ve Allahtan herşey dedim isyan etmedim ben sende etme çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum ama Allah bize bunu böyle nasip ettiyse eğer bundada bir hayır var demek lazım şuan yine lohusalık dönemim bitmesini bekliyorum hemen namazını kılmaya kur-an okumaya devam edicem insanin üzerinde bütün dağı aliyor hamza rahatlıyorsun sende namazını kıl kuramını oku Herşey Allah’tan çünkü ben buna inan ve asla isyan etme.24 yaşındayım mayısın 1 de 25 olucam ama
Daha önce canımın bukadar yandığını görmedim ve hamile kalabiliyorsun,kalabiliyoruz hiç hamile kalamayan onca kadın var empati yap oyuzden inanmaktan asla vazgeçme dualarım seninle Rabbim isteyen herkese hayirli ,sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻🙏🏻🌸