Mom545441 çok geçmiş olsun çok üzücü çok zor bir durum ama zamanla şuanda hissettiğin şey azaltıyor hiç unutmuyorsun ama yerini yeni bir umut kaplıyor 🎈 öncelikle fiziksel olarak hiç bir acı hissetmeyeceksin bunun için hiç endişelenme uyutularak yapılacak hiç bir şey hatirlamiycaksin operasyonla ilgili,vakumlama yapılacağı için de rahminde de hiç bir sıkıntı olmayacak,haftan çok küçük olduğu için de yeniden hemen bebek sahibi olabilirsin hiç merak etme 🌸 ben de 3 hafta önce 6 haftalık kaybettim malesef ve kesem bozulmadi kendi kendine düşmedi kurtaj istedim bi an evvel bitsin iyilereyim yeni bi süreç başlasın diye ve iyilemem çok kısa sürdü.hatta şöyle ki benim doktorum 1 ader bile beklemene gerek yok dedi korunma vermedi ama sağlıklı olanı 1 adet görüp yeniden denemek ve stres yapmazsan yakın zamanda yeniden olacaktır ❣ ilk bebeğinse lütfen trombofoli paneli baktır pıhtılaşma mi var diye bu çok önemli bir de bebek patolojik incelemeye giderse de çok iyi olur lütfen doktorunuzdan isteyin bunu 😊 sağlıkla yeniden evladımız olacak inşallah merak etmeyin 🎈🌸