cigdem4154 Merve4680 biz alıcaktık ama eşim araştırdı baya sanırım kanzın bebek arabaları pek sağlam olmuyormuş birleşme yerleri çabuk bozuluyormuş bende farklı marka aldım 🙂
Ceycey22 Merve4680 ben çok beğendim mağazadanda gidip inceledim baya fiyatına göre kalitesi yani aşırı kaliteli değil ama bence gayet yeterli. Yeğenimin arabası olduğu için almayacağım ama alacak olsam onu alacaktım.
Askiletotomsu cigdem4154 ay hepsi bı dert ya Peki ne zaman almak gerekiyor acaba bu bebek arabalarını ki
Ceycey22 Merve4680 benek arabaları cidden aşırı yükselmiş ama fiyatları. Valla bence görmeden almayın derim ya herkesin beklentisi yada arabadan istekleri farklı. Başkasına hafif gelen size hantal gelebiliyor vs.
Ozge Ceycey22 aynen öyle ben de çok baktım internetten bebek arabalarına videolar falan izledim. İki mağaza gezdim birindeki eleman özellikle annelere sürdürüyoruz çoğunlukla anne kullandığı için demişti. Ben de mağazada sürerek aldım arabayı
gmzzmg Kanzın yedek parça problemi vs çok oluyormuş. Biz de bakmıştık öyle yorumlar duyunca vazgeçtik. Dün prego quattro pro travel modelini aldık
gmzzmg Merve4680 ebebekte inceledik bir de bizim ikiz olduğu için iki tane aldık katlanınca diğer travel sistemlere göre daha küçük oluyor kaliteli bir havası vardı. Burdan izleyebilirsiniz