BurcuMusti3107 Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim bebeğim normalde 15+1 günlük ama doktor 15+5 günlük gözüyor dedi ve 135 gr dedim ilk hamileliğim olduğu için pek anlayamıyorum kilosu iyimi sizce ve önden gitmesi iyimi ?
annesinin_beybisi BurcuMusti3107 benim prensesim 16+6 da 213 gramdı pazartesi detaylimiz var gelişmeleri orda öğrenicez bakalım büyüdü mü 🤗
Novaa BurcuMusti3107 Gayet iyi maşallah😇 Ben de 15+1 de gittim bu hafta 152 gr ve 16 cm olmuş. Ultrasona göre 16+1 çıktı. 3-4 gün veya bir hafta önden gidiyor hep paşa🥰🧿
BurcuMusti3107 Merveberill maşallah sağlıkla gelsin inşllah ama bize cm söylemedi tam söylemem çünkü artık tam ulturasın ekranına sığmıyor dedi
Minisimb Merveberill bende 17+1 de gittim boyunu ölçtü 11.4 cm çıktı boyuna göre de haftayı 17+2 hesapladı 😁 sizinki uzun boylu o zaman masallah😁yada biz minyonuz diye bizimki kısa 🤣
Merveberill BurcuMusti3107 amin inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun 🥰 yaklaşık 17 cm dedi canım benimde ilk gebeliğim tam bilmiyorum heyacanla doktor ne derse dinliyorum,😂
Yildizparlak BurcuMusti3107 bende 14+6 da gittim 114 Gr dedi doktor benimde ilk gebeliğim ama iyi dedi kilosu için
Minisimb Merveberill ay ben şimdi aydınlandim 😁 bizim crl 11.3 yani baş popo mesafesi 😁bacaklar hariç😁 devletteki doktor hiç fl değerini olcmuyor o yüzden boyunu Bilmiyorum ben .kilosunu da olcmuyor 😅 sadece crl o kadar
Merveberill Minisimb fl değeri ölcüyor canım ultrasonda bakarken onu 7 ile çarpınca tahmini boyu çıkıyormuş galiba bende burda okuduğum kadar biliyorum ben biraz heyecanlı olduğum için doktor da anladı sormadan söylüyor artık 🙈😂