Ayssplt Kızlar mide yanmasına nasıl bi çözüm buldunuz renni duo kullanıyorum ama hiç bir faydası olmuyo cayır cayır yanıyorum resmen 😞
Begumergun Ayssplt ilaç dışında ılık süt, tuzlu çubuk kraker, leblebi ara ara iyi geliyordu bana allahtan şimdi mide yanması kalmadı
Asseyda Ayssplt naneli sakız iyi geliyo canım bide soğuk süt bunlar fayda etmezse gavis diye şurup var onu içiyorum ben
Begumergun Ayssplt belli haftalarda ne yaparsanız yapın geçmiyot malesef bende hiç mide yanmalarım bitmicek sanmıştım 🤦🏻♀️
Cansugamze_ Ayssplt doktorum gastren duo yazdı bi kaşığı bile yetiyo akşama kadar istrseniz doktorunuza söleyin bide ondn deneyin
Emine_eymen Ayssplt ilk bebeğimde buz gibi süt rahatlatıyordu ama bu bebeğimde işe yaramadı maalesef istemeyerekte olsa şuruba başladım
Eskaoz Kuzum benimde felaketti panref 40 mg verdi doktorum jilet gibi ilk kullanımda kesti saglikocagina yazdır recetesizde alabiliyorsun diye biliyorum sabahları aç karnına gebelere veriliyormuş
Ayssplt Eskaoz doktoruma bi soruyum olmadı hamileliğimin başında bile böyle mide sıkıntısı çekmedim çok zormuş son 18 günüm kaldı ama sanki 1 yıl daha varmış gibi
ikicocukmeselesi Ayssplt geçenlerde duymuştum tahin çok iyi geliyormuş, varsa evinde bi tatlı kaşığı ye derim👍🏻