Mikmikbuk Kızlar İstanbul anadolu da küvözde günde en az üç dört kere bebeğimi görmemi sağlıcak düzgün haber veren hastane var mı? hain hastane medipol 1 kere izin veriyor. Asla asla memnun kalmadım. Bebeğimi hemen sevk etmek istiyorum burdan!!
Deletedmom_30 Mikmikbuk benim arkadasimin da oglu kuvezde yatti gunde 1 defa gordu bu secilebilecek bir durum degil ki ama 🤷Allah sifa versn evladiniza🙏
2345hafsa Mikmikbuk canım o normal hasta degıl bebek yanı benmde kızım küvezde kaldı oyle tıtız gıyınıyorduk hemsırleer anneler yanı her dakıka görme sansın zor enfeksiyon rıskı oluyor çünkü öptürmüyordu bıle hemsıreler
Senemturan Mikmikbuk gunde 3 4 kere gosteren hastane yok benm bildgm eltimin cocuguda kuvezde kalmsti gunde 1 kere goruyordu oda
Habus Mikmikbuk bebekler çok çabuk enfeksiyon kapabiliyorlar. Benim de bildiğim kadarıyla her hastane 1 defa gösteriyor. Bence en sağlıklı olanı da o zaten. Allah şifa versin bir an önce kavuşursunuz inşallah yavrunuza 🙏
sansli_anne Mikmikbuk valla benim çocuğum da küvez de kaldı daha yeni cıktı hafta da 2 kez 15 dakika bile göremiyorduk orda sadece sizin çocuğunuz yok ki diğer bebekler de var enfeksiyon kapma riskleri çok fazla hic bir hastanede 3 4 kez göstermez düşünün sizin gibi herkesi içeri alsalar o çocuklar zaten enfeksiyondan hayatini kaybeder Allah korusun kimi hastaneler taburcu olana kadar göstermiyor anlayışlı olmak lazım.
NehirAlper Mikmikbuk canım benim bebeğim de 37 haftalık doğdu 13 gün kaldı solunum sıkıntısından dolayı ve ben 1 kere bile yanına gidemedim. Ama ben yanına gidemediysem diğerleri de gidemedi ve steril ortamda pamuk gibi baktılar gerçekten. Böyle düşünüp içinizi ferah tutun. Çok geçmiş olsun 🙏🏼