Tugba91 İstanbul zeynep kamilde ayrintili ultrasona giren var mi?Ben su an özel hastaneye gidiyorum kontrollere acaba ayrintili ultrason randevusu verildigi zaman zeynep kamilden randevu alip orda yaptirabilir miyim?
Tubagrnc Tugba91 zeynep kamili bilmiyorum ama bende normalde özele gidiyorum ayrıntılının ücreti çok geldiği için cerrahpaşa da bir profesöre yaptırdım tavye ederim
Papatyamoms Tugba91 zeynep kamile geven bir arkadaşım için mhrsden randevu aldım bulmak biraz zor öğlen 1bucikta açıldı sistem telefondan çıkmıyor pcden baktım buldumm aldım
Tubagrnc Tugba91 120 tl ücreti internetten cerrahpaşanın sitesinden bir hafta önce tam akşam 8 de randevu almak gerekiyor hemen doluyor çünkü
Papatyamoms Tugba91 12 eylule randevu aldim arkadasima gidecek normal muayene gider fibi girecek zaten öğlene kadar 8 kişi fln alıyorlar
OgretmenEva Kibariye randevuyu nasıl aldınız? İkili test için 15 gün öncesinden randevu alın dedi doktorum bana ayrıntılıyı düşünemiyorum 😞
Mumu Kibariye sistem nasil oluyor. kadin dogumda muayene olup ayrintili ult. cektircem mi diyorsunuz ayrintiliyi ayni gun mu yoksa bir kac gun sonra mi cektiriyrsnz
Kibariye OgretmenEva ikili testi mi de detayli ultrasonda orda yaptırdım iki randevuda tesadüf denk geldi gece 11.30 ile 12 arası deneyin
HasretEmre Kibariye#1925592 kadın doğuma mı randevu alıoz? Yoksa önce kadın doğumda randevu olup ayrıntılı için başka güne mi sıra veriyorlar?
Kibariye HasretEmre bölüm olarak kadın doğum ve Hastalıkları kendi içinde bölümlere ayrılıyor ikili test doppler diye
Tugba91 Kibariye canim gece 1130 12 arasi netten mi deneyelil yoksa 182 yi mi arayayim bir de ikili test de ve ayrintili ultrasonda kac gun onceden alayim ozel hstanedeki doktorumun verecegi randevuya gore mi
Kibariye Tugba91 kaç haftaliksanız ona göre siz ayarlayin ikili test 11 ile 14 hafta arasi ben 9 haftada baslamistim bakmaya dopler de 20 ile 24 hafta arasi onu 17 haftada internetten bakmaya baslamistim
Kibariye Mumu doktor sadece söylüyor tercihi sana bırakıyor öneride bulunuyor ben yaptirmak istedim çok şükür buldum randevulari özele ihtiyaç kalmadı ve zeynep kamilde hic kötü doktor denk gelmedim
Tugba91 Kibariye anladim canim benim daha cok minik 7.haftaya giricem dopler dedigin 3veya4 boyutlu mu oluyor canim sadece bebege giden kan akisina bakilio olarak duymustum o terimi
Kibariye Tugba91 8 ve 9 haftada ikili teste bak anadolu yakasında isen umraniye devlete bak detaylı ultrasonda çocuğun her şeyine bakıyorlar bnm.tam.1 buçuk saat sürdü herseyin damarlar kalbi aklına ge geliyorsa bakiyolar ben 26 hafta 5 günlüğüm