ozgul_123 Yasemin__ gittinmi doktora.. bebek icin yerlesme kanamasida olabilir.. hemen dusuk diye dusunme. ama git bi acile kan ver en azindan psikolojik olarak raharlarsin varsada yoksada ona gore davranirsin.. erken gebelik testi al yap yadaa
Yasemin__ ozgul_123 eşimin işi uzadı markette çalışıyo malûm bende ağrım var tek başına gidemiyorum birazdan gidicem .dua edin lütfen 🥺
Burcumut Yasemin__ netten birşey okuma cnm iyice kafan karışır. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Yasemin__ Peelinn birazdan gidicem canım eşimin işi uzadı markette çalışıyo malûm bende ağrım var tek başına gidemiyorum birazdan gidicem. Dua et olur mu 🥺
annesinin_beybisi Yasemin__ valla benim 5 haftalık olmasına ragmen hiçbir şey yapmadan yollamislardi ne bir iğne ne bir ilaç kendim fitil alıp kullanmistim zaten sagliksizsa ne yaparsan yap düşüyor 😕
Yasemin__ annesinin_beybisi hamilemiyim bilmiyorum canım ağrım çok var şüphem vardı öncesinde bugünde işlerde yoruldum birkaç damla kan geldi dedim bebek varsa bi zarar mi geldi benim yüzümden ondan gidicem mecburen 🥺
Peelinn Niye eşini bekliyorsun ki gitmeye dayanamayacak kadar bir ağrın nasıl oluyor , bi kan testiyle anlarsın
Yasemin__ Burcumut 12.10 çıktı canım ama ara ara lekler geliyo korkmuyo değilim iki gün sonra özele gidip tekrar kan testi yapicam. Eğer adet olursam hormonlara baktiricam bakalım Rabbim yardım etsin 🥺🤲🏻
Burcumut Yasemin__ inşallah hamilesindirbxnm benim de ilk yaptirdigimda 23 çıktı 5000 e kadar yükseldi. Allah gönlübe gire versin
Yasemin__ sacmalamakizim Inşaallah canım iki ay önce de ona yakın bişey çıktı sonra tekrarladım negatif çıktı 🥺 Aynısı olur diye hemen sevinmek istemedim
Yasemin__ minikkurabiyelerinannesi gittim canım 12.10 çıktı iki gün sonra tekrar kan testi yapicam . Iki ay önce de ona yakın bişey çıktı sonra tekrarladım negatif çıktı hemen sevinmek istemedim