Ecee_0661 Gulizar_29 Son zamanlar zorlu olur ama sonucu güzel olur az kalmış sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻❤️
Hakanbuse Ecee_0661 erken dogum riskim var sanciyla yattim hastaneye serumlarla ignelerle gecistiriyoruz simdilik akciger gelistirici igne yaptilar ne olur ne olmaz diye kizimda bende iyiyiz cok sukur
Ecee_0661 Annesininkurabiyesi Dimii heyecan öldüruyor 🙉 şükür çift sayılara düştükk zaman geçiyor öyle böyle darısı tek sayilara dusmemize inşallah. ❤️
Ecee_0661 Hakanbuse İyi iyi çok şükür dualarimin arasinda sizede yer vereceğim umarım haftasinda doğar. 🤲🏻❤️
Ecee_0661 Iknr-mls Az kalmış ya gelir gelir sağlıkla gelsinde son günler hiç geçmez gibi geliyordur şimdi size 🙈
Berglgzg @“Ecee_0661”# son 65 gün ve çalışıyorum daha aşırı zorlanıyorum. Dün akşam işten geldim ağladım resmen ama dayanmaya çalışıyorum 1 hafta sonra doğum iznine çıkıcam doktorum gel hemen rapor yazalım mayıstan sonra dedi. 🥰❤️🙏🏻
Ecee_0661 Berglgzg Oy çok şükür bebisiniz için bir hafta daha dayanin son kısımları da dinlenerek geçirirsiniz , sağlıkla kavuşun insalah. 🤲🏻❤️