Hifaberra Kızlar benim yüzüm dudaklarım ellerim ayaklarım kup kuru dudağımın kenarlarları çatlaktan çok yanıyor. Ne sürdüysem fayda etmedi daha önceki hamileliklerim de hiç yaşamadım böyle suyu da çok içiyorum. Sizin başınıza geldi mi böyle ? 🥺
Novaa Hifaberra Benim de bu aralar dudaklarım ve cildim çok kuruyor. Bebeklere de kullanılabilen bu ürünü sürüyorum. İyi geliyor. https://ty.gl/y0l8falatr
Esra_Anne Hifaberra benimde acayip kuruyor bide her duştan sonra vücut sütü veya Hindistan cevizi yağı sürüyorum ona rağmen kollarıma bi bakıyorum pul pul olmuş. Dudaklarım da keza aynı ya
Kubgkm Hifaberra aynısı bendede oluyor kaşınıyorum hatta kuruluktan namazda kıldığım için sürekli bebe yapı süremiyorum sürsemde ertesi gün yine aynı
Hifaberra Novaa bir sürü şey kullandım bende ☺️ en son aloe vera aldım hiç azalma bile olmadı. Siz cinsiyet öğrendiniz mi onunla da alakalı olabileceği yazıyor internette
Hifaberra Esra_Anne aynen pul pul dökülüyor. Cinsiyet öğrendiniz mi canım internette onunla da alakalı olabileceği yazıyor
Esra_Anne Hifaberra yok canım öğrenemedik daha cinsiyeti ne olursa kuruluk oluyormuş ki siz öğrendiniz mi peki
Hifaberra Kubgkm pul pul dökülüyor çok rahatsızım yüzüm de çok kötü oldu. Cinsiyet öğrendiniz mi internette onunla da alakalı olabileceği yazıyor