Nisandua1 Kızlar bu testler yapıldı ıgg 28 pozitif ıgm 10 sınırda dedi doktor başına gelen varmı nasıl bir tedavi uygulanıyor ne demek oluyor bu enfeksiyon a yatlınlık dedi doktorum korkuyorum çok mu kötü birşey
pamukannesi25 Nisandua1 bende az önce baktım sonuçlarıma ıgg 68 çıkmış internetten araştırdım çok kötü şeyler yazıyor uyuyamıcam sanırım ne anlama geliyor bu şimdi
Satiyeak İggnin pozitif olmasi kizamikciga karsi bagisiklik saglamissin demektir. İgm eger dusuk olursa bagisiklik gosteremedigin anlamina gelirmis.
yigitinannesiiiii Nisandua1 benimde sınırdaydı bi sonraki kan vermemde nagatifti canım doktorumda kan vermeden önce bidahakine negatif çıkıcaktır demişti zaten
yigitinannesiiiii Nisandua1 benim de 1.05 ti galiba canım sana doktor sınırda derken yüksek sınırdanmı bahsetti düşüktenmi önemli olan igm galiba onun negatif olması
Nisandua1 yigitinannesiiiii Benim sonuçlarda 00,1 - 10 aralıgında olması gerektiği yazıyor doktorum da sınırda dedi bilmiyorum ya çok detaya bakılıyor canım sıkıldı 😔
yigitinannesiiiii Nisandua1 canını sıkmamaya calış canım tekrar pozitif çıkarsada antibiyotik tedavisine başlanıyor diye biliyorum inşAllah negatif çıkar 😌