mucizevar 24+5 te olup bebek kilosu 840 gr civarı olan var mı?1 hafta ileride dedi boyu ve kilosu doktorumuz.
ikizlerinannesi97 mucizevar 25 de 810 gr dı herşeysi iyi dedi doktorum benimde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarımda iyi çıktı normal bence 😊
Aliyegunes Benminde öyleydi sorun yok şekerime baktrdim ondada sıkıntı yoktu normal olablir sende şekerine baktır suyun fazla felan dedimi
Limoncicegi43 mucizevar evet ama doktor bir hafta ileri demedi bana öylemiymiş😍 bebeğiniz kız mı erkek mi. 💙
mucizevar Limoncicegi43 .ultrason cihazı 1hafta ilerde gösteriyor biraz yüksek kilosu bu haftaya göre dedi hatta şeker yükleme testinde kararsızdım ben .o yüzden yapalım dedi doktor kilosu biraz olunca 🧿yaptırdık bizde canım
mercimegin_annesiii Yildizsrtl seni okuyunca bebem küçük geldi gözüme ☺️ Maşallah 🧿 22 de ben 419 gr 22 cm di
Yildizsrtl mercimegin_annesiii birazcık genetikle de alakalı bence öyle düşünmeyin ben 1.60 boyundayım ama eşimin ailesinde uzun boylu kişiler var oyüzden olabilir. Sizin bebeğiniz de zamanla farkı kapatacaktır. Doktorunuz aksi bir durum görürse size bilgi verir zaten.
gamzeminaaa mercimegin_annesiii benimde en son gittiğimde 600 girdi 22 haftada. Ve boyu 27 cm di. Kuzum bu genetik ile alakalı imiş.