Oyku3005 Bugun 4.günüm 2. Gün geldiğimde sadece su dökündüm ılık su dikiş imde su geçirmez vardı dün gittiğimde su geçirmez bantı çıkartırlar bugunde tümden yıkanayım dedim ama dikiş imde bant yok bişi olurmu?
Burcusenkoc Oyku3005 birsey olmaz iyice kurulayın saç kurutmaylada kurutun ıslak kalmaması önemli 🙂 eğer kapatmak isterseniz birkaç gün daha sezeryan bantı satılıyor eczanede alıp kapatabilirsiniz
Ozqemuhammed Oyku3005 bana doktorum özellikle bandı çıkartıp duş almami söylemişti bence fön tutmayın şimdilik
Nazlimom Oyku3005 ben eve geldikten bi gün sonra çıkarıp girmiştim bişey olmaz rahatlarsınız duş çok iyi gelior🥰
Zynp44 Oyku3005 dr iyice kurutun ıslak ve nemli kalmasın dedi. Perşembe gireceğim bende doğuma sezaryen olacağım inşallah. Fön makinesiyle kurutun dedi çok yaklaştırmadan fön makinesi ile ılık şekilde kurutun bişey olmaz inşallah
Oyku3005 Burcusenkoc saç kurutma makinesini yaramamış tutayım. Bide ben korse takmaya da başladım siz taktınızmı
Diloss_14 Oyku3005 sezaryan sonrası 40 günden sonra korse öneriliyor rahimin kendini toparlaması için yoksa idrar kaçırmaya vs sebebiyet veriyormus
Burcusenkoc Oyku3005 bende 7-8 günlük iken başladım ama rahat edemediğim için takamadım çok doktorum önermedi ama ara ara takıyorum bilmiyorum ne kadar faydası olur