Aslanbuse23 ben 15. Haftada başladım giymeye. Çok kilo almadım göbeğim çıktı sadece ama normal pantolonla zorlamak istemedim. Bir tane hamile taytı, kış olduğu için bir kalın bir de kot hamile pantolonu aldım. 33 haftalığım hala giyiyorum. Eskittim bile 😄 kesinlikle boşa gidecek bir para değil zaten 60 70 liraya almıştım defactonun trendyol indiriminde , rahat rahat giydim. Hamile külodu da aşırı rahat ve kullanışlı bir şey. Tamam kısa süre giyiliyor ama bir iki tane olduğu için verdiğin paraya değiyor. Almamak için direnmeye büyük bedenleri almaya falan hiç lüzum yok bence. Daha sonra bir de tulum aldım. Onu hamilelikten sonra da giyerim tatlı bir şey. Hem doğumdan sonra hemen göbek inmiyormuş ki. Sezaryen olursan da normal pantolon giyemezsin. Ben doğumdan sonra da giyeceğim o pantolonları bir süre. Hamile kaldığımda Small bedendim, Medium beden aldım pantolonları. Hala sığıyorum rahat bir şekilde. Zaten lastiği hem esnek hem de düğmeyle ayarlanabiliyor. Ayhh çok uzun yazdım yoruldum 😄