Ahsoka Ben özele gidiyorum muayeneye ama devlette tahliller yaptırınca bana Elenatal 2 verdi. Kulanan varmı ben zaten gyno ferro sanol kullanıyorum bunu kulanmsam fazla olurmu? İkisini kulanan varmı ?
Seyturak Ahsoka elenatal 2 ile gyno ferro ilacı farklı şeyler biri ilaç biri takviye Demir ilacı aksatılmamalı elenatal bazı doktorlar verir bazıları vermez ,takviye ilacı. Ben ikisinide kullanıyorum
Smyye1B Ahsoka bulabilirsem kullanmayı istediğim tek Omega 3 diyebilirim. 😇 Gyneferon kullanıyorum ayrıca Omega 3de kullanıyorum
Merve_tna Ahsoka ben kullanıyorum bu ilacı hamilelilte veriyolar gyno ferro sanoluda kullanıyorum bu kan ilacı ikisinide kullanmanı öneririm elenatal vitamin ilacı içinde bir çok vitamin var ve omega
yeniklasor Ben kullandım onu daha yeni bitti. Demir ilacida aliyodum. OMEGA 3 olduğunu için içinde bence kullanın derim 😊
Ahsoka Seyturak Seyturak Ben gyno ferro sanol takviye diye biliyodum, evet gerekli çok fazla ilaç de içmek istemem ama takviyeler zararlı değil kararsız kaldım.
Seyturak Ahsoka gyno ferro ilaç ya hatta kaidesi vs var hani süt ve süt ürünlerini 2 saat sonra kullanıyoruz falan ya, ama elenatal takviye aç tok sabah akşam vs farketmez doktorunuz verdiyse kullanın korkmayın ben bunları 20 haftadır kullanıyorum