vesilece Eskiden vitamin mi varmış diyerekten yan etkileri (kabızlık) yüzünden vitamin içmedim kızlar 🙈🙈 şimdi de 20 haftalığım Demir yerlerde çıktı doktor kızdı.. ama ağlaya ağlaya yapıyorum büyük abdestimi de 😞😞
Deletedmom_110 vesilece ferrum magnezyum ve decavit kullanıyorum bulantı kusma kabızlık yaptı ilk başlarda ama alıştım
Ormanmeyveli vesilece demir kan depolarini sürekli doldurmak zorundayız yoksa hem bebekte gelişim geriliği olur hem de doğumda ektra kan kaybedeceğiniz için hayati tehlikeniz bile olur. Kabızlik çözülebilir ama kan depolari 3 4 ayda ancak doluyor. Bu riski göze almayin bence
Babylove06 vesilece kabızlık düşünceğine demir gibi önemli değerlerinin düşmesi senide bebeğede cok daha zararlı vitamine başla tabiki doktorun neyi önerdi bilmiyorum ocean mumy kullanıyorum ben hiçte kabız olmuyorum kaysı tüket eıvı tüket
Merveberill vesilece yürüyüş çok iyi geliyor sanırım canım ben her gün 10000 adım atıyorum birde 3 lt su içmeye çalışıyorum
Babylove06 vesilece yok canım düşmez böle düşnme bu tarz düşünceleri at benim beynimde bi sıkıntım var hayatım boyunca ıkınmam çok falza öksürmem yasak ama bunu düşünerek hayat geçmez sen hiç merak etme ömrü olan yaşıyo içini ferah tut vitaminede başla