Evet kızlar ben de bir gün buraya dogum hikayemi yazabileceğimi düsünmezdim hiç ama sonunda oldu çok şükür 09.04.2022 de saat 11:30 da spinal sezaryen ile canım kızımı kucagıma aldım öncelikle 08:00 de hastaneye gittik yatışım yapıldı 10:30 da alacagız dediler o saate kadar ağladım çok korktum çok farklı duygular yaşadım saat 11 e dogru beni hazırladılar ve götürdüler heryerim aynı anda titriyordu korkudan hatta iğnem yapılırken iki kisi tutmak zorunda kaldı bacaklarımdan titreme nedeni ile herneyse iğne yapılırken yani anestezi hiç canım yanmadı hep ondan korkuyordum ama hissetmedim bile benim canımı en cok sonda takılırken yaktılar imkanınız varsa uyustuktan sonra taktırın sondayı hemen uyusuyorsunuz zaten sonra basladılar icimden hep dua ettim el hareketleri dısında bisey hissetmedim 10 dk sonra karnıma baskı yaptılar orada sadece biraz rahatsız oldum doktorum 10 a kadar say icinden sonra kızın kucagında dedi 10 olmadan yavrumu gördüm o an gercekten herseyi unutuyorsunuz sadece cok sükür diyerek ve bagırarak ağladıgımı hatırlıyorum hatta ameliyathanedekiler bebeğin sesini duyamıyoruz sus dediler nasıl bagırdıysam😅 ama acıdan değil o an ki duygu yogunlugundan agladım.. bende burada hep pozitif dogum hikayelerini okuayarak güc buldum o yüzden belki birisine güç olur diye bende yazmak istedim sorularınız varsa cevaplayabilirim uzun oldu hakkknızı helal edin🥰