Elcnerdgn 2400olarak doktor ölçtü kilosunu sizce nasıl sizde durumlar nedir ? Bana az gibi geldi sanki
Dmlasabiha DilayVardar b Elcnerdgn bizde sali gunu gitcez bakalim soylerse kiloyu ama artik dogabiliriz 35+4 gunluguz biz
Zuhalkorkmaz2205 Elcnerdgn bencede gayet normal. Benim 35. Haftada 2500 dü yani geçen hafta. Bugün yine gittim 36+1 olduk 2610 olmuş
DilayVardar Bencede normal gecen hafta bizde 34 haftaliktik 2400 dedi doktor hatta bir gün onde dedi normal yani az değil bundan sonra alicak zaten asil kiloyu bosver sağlıklı olsun önemli olan o 😊
Dmlasabiha Elcnerdgn eylul 11 den sonra alabilir kalp rahatszligim oyuzden canm salı gunu kalp doktoru ile beraber karar vercekler
Linakusum Elcnerdgn gayet iyi benimki 33+3de 2.150 idi yani sizinkine göre cok daha zayif kac gundur bende cok uzuluyorum
Lamia Linakusum ben bugün gittim 33+6 2200 dedi bence üzülmeyin haftasına göre iyi dedi ben prof. gidiyorum
Zuhalkorkmaz2205 Dmlasabiha evet benim 36 haftaya göre az geldi benimkisi :) yada normal mi bilemedim açıkçası