Zeydinannesii Öncelikle herkese selam güzel anneler 💐 Nerden başlicağımı bilmiyorum birçok doğum hikayesi okudum bu güne kadar ama nasıl yazacağımı nerden başlicağımı bilmiyorum 🥰 Öncelikle 3 bebeğini kaybetmiş bir anneyim ama rabbim sabrımın mükafatını verdi inşallah bal gibi bir oğlum oldu 🥹 8 nisan cuma gününe planlı sezaryen günü aldık sabah 6.30 da eşimle yola düştük tabi sabaha kadar hiç uyumadım meğer uyusaymışım son deliksiz uykum olacakmış😂 7 de yatışım yapıldı nst ve damar yolu açtılar o arada ailelerimiz geldi doktorum geldi beni sakinleştirdi ve 10 dk sonra aşşağı indik o ana kadar hiçbir şey hissetmedim ama yatak hareket ettiği an birden ağlamaya başladım 🥹 hemşireler çok tatlıydı beni sakinleştirildiler asansörde. derken asansörün kapısı açıldı ve sırtımdan o sert amaliyathane soğunu yedim🫢 koridorda giderken sure okicaktım ki bütün sureler unuttum😫😁 Sonra ameliyat masasına geçtim o an biraz sakinleşince hepsi geri geldi onlar benle konuşmaya çalılıyo ama ben sürekli sure okumaktan cevap veremiyorum küsmüyüz dedi anestezi uzmanı😂 biraz ara verip onun dedikleri uyguladım önüme bir hemşire geçti omuzlarımı düşürdüm ve iğne yapmaya başladı gerçekten acımıyor ama benimki olmadı çıkardı tekrar yaptı yine olmadı ve üçüncü kez yaparken biraz acıdı kendimi öne çektim ama sonunda oldu beni yatırdılar masaya ben tabi sürekli uyuşmadım ayaklarımı kaldırıyorum bakın felan diyorum 😂 oda kaldır bakalım diyo kaldırdığımı sanıyorum tabi sonra belimden aşşağı bir karıncalanma oldu o ara doktorlarım geldi biraz konuştuk sohbet ettik ve şimdi siliyoruz daha başlamadık dediler başladıklarında zaten belli oluyor acımıyor ama hissediliyor herşey hele o bebeğin çıktığı an bastırmalar. O an çok şiddetli mide bulantım oldu zaten başımda iki tane hemşire vardı sürekli konuşturuyorlar söyledim bi iğne yaptı 2 dakika sonra geçti sonra doğdu dedi birisi ama ses Seda yok neden ağlamadı dedim ve üstüne bir hapşırma sesi🥰🥹 duydun mu dedi hemşire Hemen yanağıma koydular sıcacıktı yavrum öptüm kokladım hiç ağlamadı benim oğlum hemşireler bile biblo gibi duruyor hiç ağlamıyo dedi🤭 Sonra bakımını yapmak için aldılar ama tam görüş alanımdaydı doktorlar beni dikerken gözümü hiç ayırmadım hep oğluma baktım onun işi bitince odaya gönderdiler ben 20 dk kadar daha kaldım çok sıkıldım bir yandan oğlum alavuşmak istiyorum bir yandan titreme çöktü bir yandan uyku gözümü zor açtım neyse ki bitti beni tekrar yatağa aldılar çıkardılar gittiğimde oğlumun başında babası ve abim duruyordu hemen odayı boşaltıp oğlumu emzirmeye getirdiler biraz heyecanlıydın sütüm var mı yapamilirmiyim diye ama çok şükür korktuğum gibi olamadı sonra aileleri aldılar içeri bebeği ve beni görüp hemen geri çıkardılar çok fazla tutmuyorlar odada 6 saat sonra geldiler k tabi ne için geldiklerini biliyorum ve korkuyorum önce karnıma bastırdı hemşire herkesinki farklıdır belki kimseyi korkutmak istemem ama biraz zorlandım ama öldüm bittim değil çünkü iki saniye batırıyor sonda çıkarken de hiç hissetmedim saniyelik birşey İlk kalkış o an zor ama kalkdıktan sonrası yürümek çok iyi iki hemşire kolumdan tutarak yürüttü sonrasında ben hiç yatmadım her saaat kalkıp yürüdüm her kalkmanın başı zor ama yürüdükçe çok iyi geliyor akşam biraz zorlandık bebek uyumadı kayınvalidem kaldı yanımda o baktı ben zaten kalkamıyorum ilgilenemedim hiç sürekli hemşireyi çağırdık emzirmek için sabahında çocuk doktoru kan şekeri iyi demekki doyuyor dedi ona güvenerek taburcu olduk eve geldiğimizde akşam yine hiç uyumadı sürekli ağladı ben emziriyorum ama süt yokmuş meğer cumartesi çıktığımız hastaneye pazartesi tekrar gittik çişinde kan gördüğüm için ve bebeğim beslenemeği için çok kilo kaybetmiş 2.950 doğmuştu 2.500 olmuş kan aldılar vücut susuz kaldığı için sodyumu artmış hemen yartış verdiler eve bile göndermediler serum takıldı mama verilmiş hazırlanırken sonra odaya getirdiler biraz öyle uyudu sürekli beni sağdılar sütümü verdiler akşam ışık getirdiler odaya sarılık başlangıcı var diye sabaha kadar ışığın altında uyudu sabah tekrar doktor gelip kilosu düzene girmeye başladı sütünde yeterli deyip taburcu etti beni sütüm hastaneye yattığımız gün gelmeye başlamıştı zaten öncesinde çok azdı o gece de üzüntüden azaldı hemen sonra taburcu olduk evimize geldik çok şükür bebeğim şu an sağımda beşiğinde uyuyor biraz gaz problemimiz var yapamıyor inşallah o da geçer. Bizim oğlumla olan hikayemiz böyle Beklemekten hiç vaz geçmedim hep dua ettim bir evladım olsun diye rabbim bana nasip etti. Allah inşallah isteyen ve anne olmaya layık herkese nasip eder Bu gün tam 15 günlük olduk zaman nasıl geçti anlamadım hamileliğimin son bir haftası geçmemişti ama şimdi oğlum yarım aylık oldu bile🥰 Sorusu olan varsa yanıtlaya bilirim Gaz için önerisi olan varsa da dinlerim😍
DilaraArslan07 Zeydinannesii Maşallah çok güzel bir doğum hikayeniz var ben normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyodum ama siz çok güzel anlatmissiniz🥰
yldrmervee Zeydinannesii merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza almışsınız darısı bize inşaalah bir şey sormak istiyorum kaç haftalıkken günü belirledi doktorunuz
Zeynepylmz06 Zeydinannesii gözünüz aydın rabbim anali babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun. Dogumunuz hangi sehirde ve özelde mi devlette mi oldu ? 🤗🤗
annesi19 Gülümseyerek okuduummm , masallahh.. bu mutlulukk hep sürsünn , ne diyecegimi bilmiyorum. Gözünüz aydın💙🧿
Zeydinannesii DilaraArslan07 çok teşekkür ederim 🥰 bence doğumun her türlüsü zor ama çok güzel birşey allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin size de sağlıcakla kucağınıza alın💐💐
Zeydinannesii yldrmervee merhaba inşallah daha güzellerini yaşarsınız 💐 Bizim doktorumuz 32. Haftada gün alalım istersen dedi ve o gün tarih seçtik
yldrmervee Zeydinannesii sizin doktorunuz erken vermiş günü bende bayramdan sonra gittiğimde soylicem bakalım yine de teşekkür ederim 😊
Zeydinannesii Zeynepylmz06 çok teşekkür ederim 💐🥰 Ankara Yenimahalle özle Ortadoğu hastanesinde yaptım
Rmzy-01 Zeydinannesii devlette mi yaptınız ve kac gun kaldınız hastanede rabbim analı babalı büyütsün inşallah acısını göstermesin ❤🤲
Zeydinannesii Rmzy-01 çok teşekkür ederim 💐 Özelde oldu doğumum Cuma günü sabah doğdu cumartesi aküler taburcu oldum çok şükür
2107 Zeydinannesii cok güzel hikaye gözünuz aydın bende 2 erkek bebek kayb etdim yıne hamileyım cok şukur bu defa kızım olucak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tugcesevimli Zeydinannesii benimde on beş gün sonra doğumum var çok heyecanlı ve bir o kadarda korku içindeyim planlı sezeryan olacağım,ağlayarak okudum ne mutlu size kavusmussunuz rabbim hayirli evlat eylesin inşallah
Zeydinannesii Tugcesevimli çok teşekkür ederim💐🥰 daha güzellerini yaşayın inşallah çok güzel bir duygu tadını çıkarın lütfen
drytcvkarsln Zeydinannesii allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🌸🌸hangi hastanede dogum yaptınız acaba özelmi devletmi
Zeydinannesii drytcvkarsln Ankara Yenimahalle özle Ortadoğu hastanesinde doğum yaptım Çok teşekkür ederim 💐🥰
Zeydinannesii 0103qsf çok teşekkür ederim 💐🥰 Odaya çıkardıktan bir saat sonra gelip sadece üst pijamamı giydirdiler bu konuda önden düğmeli ve yaz ayı ise kısa kollu olması çok kolay oluyor