Umudayolculuk Masalsu görürseniz haber eder misiniz buradan benim de adetbtarihi 21 marttı 5+1 iz şu an. Bubarada beta ölçtürdünüz mü en son
handeozt8 sayre canım daha şimdi karşılaştıracağın pek bir şey olmaz ama boyu ölçülür sadece 😊 sen neyi karşılaştırmak istedin
sayre handeozt8 benimkinde bebek görünmuyor ya görününce nasıl oluyor diye korktum bebek gorunmeyince
sayre Umudayolculuk en sonki baya önceydi 1478 çıktı şimdi birdaha kan verdim ama beta bakti mi bilmiyorum
gnlce betulpolat bekle 9. Haftaya kadar.Olmazsa da üzülme bebekte anomali olunca düşükler oluyor.Sağlıksızsa vücut bebeği imha ediyor.Her zaman hayırlısı ve sağlıklısı olsun
Patilimom sayre bnmde o zmn gözükmedi. Beta değeri 1000 üstüne çıkınca gzuktugunu söyledi doktorm gittihlgimde 346 çıkmıştı. 10 gün sonra bı daha gidicem bakalm
Umudayolculuk Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Beta ilki 93 ikinci 257 Üçüncü 908 Dördüncü 1720 çıktı dördüncü tam iki kat artmamış. Üçüncüsü nerdeyse 3 kat artıp bu böyle tam iki kat artmayınca çok korktum. Var mı aynı durumu yaşayan
gnlce Umudayolculuk Dr mu dedi 4 kez beta takibi yap diye.2 kez bakılır sonra ultrasonda kese bebek kalp atışına göre bebek görününce crl ölçümüne göre gelişim anlaşılır
Umudayolculuk gnlce bir kere kimyasal yaşayınca ben baktırdım açıkçası tedirgin oldupum için daha doktora gitmedim perşembe günü gideceğim