Rasev deletedmom209 amin kizz dunurum sabahdan beri ölüyom zaten agridan rematizmalarim fena tuttu ayaqlar bende degil
Harunnisa VergiliBirsenTolga valla ben seni aydinlatamam iki sezeryan oldum normal nasil olur bilmiyorum allah kolay dogum nasip etsin
deletedmom209 Rasev bu yaşta romatizma varsa oho işimiz iş oğlum kaynanasını hastaneye götürmekle geçirecek ömrü
Rasev deletedmom209 ya kuzum benim cocuklukdan var resmen ölüp diriliyorum şaban gibi yagmur nezaman yagarsa onceden biliyom😂😂😂😂😂
VergiliBirsenTolga Elifdilara valla daha yeni duydum doktorlar vajinanın pis olmasına bile bakmıyormuş
deletedmom209 Rasev oo ben bida düşüneyim şu işi yok siyatiğim azdı damat hastaneye romatizmam azdı damat hastaneye e benzin de pahalı dünürüm şimdi
Busratye Bekleyenler bende izledim o mu acaba sen kakanı idrarını yapabilirsin benim için hiç sorun değil falan diyordu
Rasev deletedmom209 bide hamileyken bebegede geciyomus annede rematzma varsa🤷🏻♀️Bak simdiden bil bunlari dünürüm
deletedmom209 Rasev sen yokluğumda başka damat buldun beni vazgeçirmeye çalışıyon ama yemezler ben bida nerden bulcam azeri fıstık gibi gelin
Aysegull00 VergiliBirsenTolga Canım bana lavman yapmadılar doğuma gitmeden ishal gibi oldum bi de bişey yiyip içmedim doğum yaparken hiç öyle bişey olmadı ama olacak diye kasma kendini eziyet olur sonra