Fatma4495 2-3 haftaya girmem gerekiyor ultrasona ama hala yer bulamadım araştırmada sıra yok özeline bile 😞
Kaysi Fatma4495 ben özel klinikde yaptırdım yarım saat kırk dakika detaylı sürdü bakması birde doktor 20 dakika konuştu bizle fiyat 350 TL vermiştim. Malatya da
yldrmhavva Fatma4495 Ankara için yer verebilirim 1 buçuk saate yakın çok detaylı damarlarına kadar bakıyorlar
Fatma4495 Emossk dün özel hastaneleri aradım ücret bilgisi vermiyorlar telefonda bide ultrason işlemi ne kadar sürer söylemiyorlar ☹️ Bir özel klinik 10 dk sürer demiş az değil mi bu süre
Carriebradshow Fatma4495 10 dk çok az değil mi benim rutin kontrolüm o kadar sürüyor. İkiz gebeyim yaklaşık 2 buçuk saat sürdü benimki 😂 bebeklerim dönüp durdu. Doktoru çok uğraştırdılar. ara ara yürüyüşe çıktım 5-10 dk lık uygun bir pozisyona gelsinler diye. Güç bela tamamlandı 😅
Emossk Fatma4495 en az 20 dakika sürer o da bebek düzgün pozisyonda ise yoksa 40 dk ya kdr da çıkabilir
annesinin_beybisi Fatma4495 ben dün detaylıya gördüm ultrasonda kaldığım süre toplam 15 dakika falandı 600 tl verdik hiç değmedi bence daha detaylı bakmalıydı 15 dakika cok az fiyatı da fazla üstelik verdigi resimlerde bebegin hiçbir yeri belli değil
ZynpKara Fatma4495 bu alanda çalıştım max 30 dakika sürüyor fiyatlar genelde 350 idi şimdi 400 olmuştur belki
Emossk Fatma4495 10 dakika diyen yerlere hiç gitmeyin bence tam anlamıyla bakılmaz boşuna faiş ücret ödemiş olursunuz en az 20 dakika tek tek organlara damarlara bakılıyor hangi teknoloji buna izin verir 🙄
ebru1104 Ben detaylı ultrasonumu gözde hastanesinde yaptırdım yaklaşık 30-40 dakika sürdü ve çok güzel bakıldı ücret olarak da giriş ücreti dışında 300 lira daha alınıyor toplamda 500 liraya yaptırdım