newmom07 Aselifm of off aynılarını yaşıyorum suanda. Artık doktora lütfen ben bir şey bilmek istemiyorum dedim. Kaldıramam dedim olsun psikoloğa gidersn dedi. Tonlarca para döktük kan testi istedi verdik temiz çıktı. Hala bir şeyler söylüyor yok ölürse karnında kendini suçlama doğsa bile sakat. Geçen hafta kafası büyümüş ama boy olarak kücük dedi ama genetik olabilir ded bu hafta kafada kücük bir şey var ama çözmem icin testleri yaptırman gerek dedi kabul etmedim. Sonlandırmak istiyor sürekli :( ağlamaktan başıma ağrılar girdi ya.. hiç mi olumlu düşünmüyorsunuz dedim olumlu düşündüğüm oldu bebek felç doğdu testler olmadan bir şey diyemem dedi.. yani anladık sen çok iyi doktorsun çok vaka gördün ama ben bunu kaldıramayabilirim yavaş gelsinler ya
Aselifm newmom07 canım boşver kendını böyle şeylerle asla yıpratma allh ne demısse odur doktorlara kalsa hepimiz ölelim doktordan doktora o kadar fark var kı benım kendı doktorum açıklama yapmaktan acızdı değiştirdim başka doktora gıdıyorum su an gayet sağlıklı güzel bebek dıyor hiç bişeyde demedım bu konuyla ilgili ultrasonda belli oluyor zaten tevekkül et rabbine bırak su an 36 yı geçtik kalben ınanıyorum kı benımde senınde bizim gibi olan bı çok anne doğumdan sonra bı kadar üzülüp kendını yıprattıgna üzülecek doktorunu değiştir hamıleliğnin keyfini çıkar ♥️
newmom07 Aselifm öyle yapacağım, Rabbimden gelene saygımız sonsuz bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..Dr değiştirecğeim en kısa zamanda, yoksa bu dr gebeliği sonlandırmam icin elinden geleni yapacak gibi..
Aselifm newmom07 asla öyle bisey yapma doktorunu değiştir hamileliğinin tadını çıkar dua et rabbim ferahlıga çıkaracaktır ınsalh doğumdan sonra bunun böyle olduğunu sızınle paylaşmayı nasıp eder rabbim birbirimize dua edelim 🥰
Aysegulberen Aselifm merhabalar doğum yaptınız mı bi sıkıntı yoktur inşallah benim bebeğimde de parlaklık görüldü
Fatmshn Aysegulberen bizde de detaylida kucuk bir parlaklık görüldü 25 hafta da gittiğim de göremedim bu sefer ama bu kayboldu anlamına gelmez 1 ay sonra tekrar görülebilir dedi kafam allak bullak oldu valla hamileliğim zehir oldu
Aysegulberen Fatmshn muhtemelen kaybolmuştur risk almak istemiyorlar o yüzden öyle demiştir inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır sağlıkla kavuşalım kuzularımıza
Fatmshn Aysegulberen amin kuzum insallah dua edelim birbiririmize inşallah rabbim kimseyi evladı ile sinamasin