Lahinnn canım kabızlığın için duphalac şurup var doktoruna sor onu kullan tuvalette ıkınma canım ayriyeten varsa klozete gir canım bu arada bende de sağ böbreğimde büyüme var canım takip ediliyo şimdilik
Şimdi sorularina cevap vereyim kuzum🥰
Yok canım yeşil akıntım olmadı ama akıntım çoğalmıştı progestan fitil de akıntıyı çoğaltıyo canım
Bunda şöyle oldu canım ilk oğlumda gittiğim doktora gittim yine dedim hani o herşeyimi biliyo profesör bide güvendim yani sonra 24 haftalık olana kadar hep sordum hocam halka ne zaman takılacak git gide rahim ağzı kısalıyo dedim oda beni hep geçiştiriyomus meğerse sonradan farkettim 24 haftalık olunca yine sordum hocam bana açıklama yapın dedim bana demesin mi halkanın pek önemi kalmadı artık diye ben şok oldum dikiş dedim dikiş atın o zaman dedim dikişin vakti geçti dedi senin yapacağın işin dedim çıktım gittim odasından hemen eşim araştırdı iyi bi doktor buldu 25+3 e randevu aldık gittik anlattım bu hoca da aynı şeyleri söyledi bu tamamen ihmalsizlik dedi keşke ilkinde belliymiş dikis atılması gerekirdi dedi ama maalesef dikiş içinde haftam geçmişti öyle olunca yani canım doktor ihmaline uğradım vardır her şerde bi hayır diyorum hayırlısı böyleymiş az kaldı inşallah 37 bi olsam
Flagy hiç kullanmadim canım bilmiyorum o yüzden başka antibiyotik te kullanmadım sende idrar yolu enfeksiyonu mu var canım onun için mi verdi doktor benim şuan var enfeksiyon ama az diye ilaç vermiyo doktor bol su iç diyor ama ilk hamileligimde hiç yoktu canım
Rica ederim canım bizim imtihanımız da buymuş demekki Rabbim bu imtihanımızdan da hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin inşallah canım 🤲🥰