Oyku3005 tabiki anlatırım.yuregin ferah olsun. İlk bize dediler bir iki saat gözlem altında tutacaz sıkıntı yoksa yanına getireceğiz dediler sonra bir iki saat sonra çocuk hemşiresi tek geldi anladım birşeyler olduğunu dedi su yutmuş sanırım solunumu sıkıntılı bırakmıyoruz birkaç gün kalmasi gerek dediler neyse yavrum iyiliği için mecbur o gece kendime gelip yürümeye başlayınca görmeye gittim ben hortum bağlıydı ağzında burnunda oksijen veriyorlarmış iki gün hortumla verdiler oksijen ve iki gün beslemediler miydesi çok yorulmuş dinlendirmemiz lazım bedenini dediler sonra
- Gün hortumlar çıkmış cam fanus içinde kendi nefes alıyor ama onlarda destekliyordu o gün beslenmeye başladı ince bir hortumla direk miydeye besleme yapıyorlardi anne sütü sağıp veriyordum
- gün gittiğimizde tamamen kendi nefes alıyordu oksijen desteğini kesmişler di ihtiyaç duyarsa açacağız dediler hala hortumla besliyorlardi ama biberon deniyoruz bugün dediler çok minik sarılık değeri artmış önlem amaçlı fetoterapi vermiş doktor artmasin diye
- Gün biberonu tutmuş tamemen biberonla besliyorlardi hicbirsey yoktu hatta niye vermiyorlar bebeğimi bana niye emzirtmiyorlar diye üzülüyordum beni emzirmeye cagiracaklar diye bekliyordum daha ben 6. Gün sabah uyandık telefon geldi bebeğiniz taburcu diye dünyalar benim olmuştu o an çok şükür aldık geldik evimize sizde alacaksiniz az kalmış korkmayın üzmeyin kendinizi