Çook uzun bir serüvenden geldi miniğim iyiki geldi 🤲🏻♥️
Biraz uzun olabilir ama sonu çok güzel ve umud dolu okumadan geçmeyin 😍
Ben evlendim ve 2 yıl içinde 4 tane kayıp yaşadım 3′ u kürtaj oldu biri düşük çok zor ve yıpratıcı bir dönemdi bizim için doktor son kez normal hamilelik şansı tanıdı bize farklı bir ilaç denemek için yine olmazsa genetik araştırmalı tüp bebek tek seçenek demisti en son kurtajimdan sonra bize supriz yapıp habersizce geldi miniğim supriz oldu çok şükür kanama vs yaşamadım doktorum çok kontrollü davrandı riske atmadik hiç ben çok pimpirikliydim en ufak Ağrı’da hastaneye koşuyordum sadece ilk 3 ay bulantılı geçti 27. Haftaya kadar sorunsuz geçti çok şükür ama 28. Haftamda suyumun çok fazla olduğunu soyledi doktor şekerden olabilir dedi ki gebelik şekeri çıktı diyete girdim ama suyum hiç duzelmedi 31. Haftaya geldiğimde çok yüksek sancılarım varmış hastanede yattm ciğer geliştirici felan vurdular ve o haftadan sonra da erken doğum riskim başladı 32 haftada baş aşağı oldu her hafta kontrole gidiyordum doktor 34 haftayı geçelim en azından diye çok çabaladı 34 de kanala girdi başı bir hafta nst de kalp atışı çok düz çıkıyordu sürekli gece gündüz nst takibi yaptık en ufak şeyde doktor doğuma almak için sürekli gözetim altında tuttu 34 haftaya kadar sancılarım.kesilsin diye ilaç kullanıyordum ama ilacı o haftadan sonra bıraktık ve benim sancılarım tekrar yavaştan başladi bir gün çok bir gün az düzensiz sancılarım vardi taa ki 36+3 de adet sancısi başladı bende ara ara enfeksiyon olduğunda oluyordu yine enfeksiyon kaptım sanıyordum ama doğum başlangıcıymış sabahına kontrolüm vardı ve sancı yine düzensiz çıktı muayenede de doktor başı dahada baskı yapmış assagi diye not düştü ben eve geldim öğlen 12 gibi bana yine sancılar geldi 10 dk sonra 7 dk düştü doktora yazdım hastaneye çağırdı gidene kadar 5 dk bir geliyordu planlı sezeryan olacaktim gittim sancı çıkınca bana önlüğü felan giydirdiler ama birşey demiyorlar doktor hazırlıklı olalım demiş açılma varsa doğum.basladiysa alalım diye yok açılma olmadıysa serumlarla ertleyeceklerdi ebe sancı düzenli olunca alttan açılma başlamışmi diye baktı 2 cm açılma ve kanama başlamıştı acil alındım çantaları yanımıza almamıştık hazırlıksız yakalandık annemler daha hemen almazlar doğuma diye hemen aramadık eşim beni ameliyata gönderim eve eşyalara gitti nasıl bir telaştı anlatamam 🤭sezeryan oldum çok kolay geçti ameliyat hiç korkmadım. İlk yürüyüş felan gerçekten korkulacak gibi değildi benim göbeğime felan bastirmada da yapmadilar öyle can yakacak ben eve geldiğimde kendim kalkıp kendim gidiyordum tuvalete felan hastanede bile kendim kalkıyordum yataktan yavaş yavaş Ama kızım su yutmuş doğarken solunumu sıkıntılıydi küvoze aldılar maalesef 5 gün yanımda olmadı miniğim ama hemen toparladı geldi yanıma çok şükür şimdi koynumda ♥️♥️
Habersiz geldi sağlıkla geldi çok şükür siz umudunuzu kaybetmeyin rabbim isteyince oluyor gerçekten oluyor 🤲🏻♥️
Sütüm ilk az az geliyordu ikinci gün banyo yapınca sıcak suyla masaj yaptım açıldı kanallar arttı baya sütüm.
35 günlük olduk bile biz 😍😍