miniksen doktora gittim bugün 29+5 haftalığım suyum fazla olduğunu söyledi bebeğin de alta baskı yaptığını söyledi iğne verdi bebeğin ciğerlerini geliştirir dedi erken doğum riski olabilir dedi magnezyumda verdi karnındaki sertliğe iyi gelir dedi ama korkuyorum var mı bu durumu yaşayan
Leylasiva21 miniksen benimde öyle oldu hiç korkma çok hamur işi tatli yeme düzelir inşallah şimdi 35+4 haftalik olduk
Sedabezirkan miniksen ben de bu gün dr a gittim ,26 haftaligim bebek rahim agzina tam dayanmis dedi, 1 ay wc disinda hic kalkmayacak sekilde yatacaksin dedi, progesteron verdi, 2 hafta sonra da ciğer gelistirici igne yapariz dedi
Unlukacar miniksen canım gebelik şekerinden olabilir keşke yaptırsaydın baştan bilince ona göre besleniyorsun bence içinde şeker içeren meyve tüketme onun dışında ekmek pilav gibi besinleri de tüketme dikkat ettiğin zaman normal e döner
Sedabezirkan miniksen demekki ikimizinki farklı durumlar, benim direk rahim ağzını ölçtü, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi,Allaha emanetler
Sinemmmmm58 miniksen benimde tam tersi suyum az 34 olduk cok sukur 2 doz ciger gelistirici vurundum harektsiz kaliyor bebegm surekli😔