Haticetopuz Merhaba kızlar bursa Medical Park hastanesinde doğum yapan varmı.nasildi memnun kaldınız mı hasaltaneden
Canpolat Haticetopuz ben şahsen Bursa fomara medicalparkta çalışıyordum evlenince şehir değişikliği oldu odaları çok güzel konforlu banyosu tuvaleti içinde ve tertemiz ufak şampuanı falanda var duşa kabinli geniş geniş sanırsın süit oda öyle tek kişilik doğum odaları zaten çok rahat edersin canım hemşireler de ilgileniyorlar memnun kalırsın kendimde burun ameliyatı olduk tek kişilikti oda eşim yanımda kaldı refakatçi içinde kocaman açılır yatağı var doğuya görev yerimiz düştü burda hastaneye giderken eşimle her gidişimiz de Bursa’da ki medicalparka bak buraya bak diyoruz buranın medicalparkın da eşim ameliyat oldu sanırsın ahır oda bildiğin devlet hastanesi odalarından bile leş 😀
atlasannesiiii Bende bursa Anadolu hastanesini merak ediyorum bilen varsa yazarsa çok sevinirim ücreti falan
Aalleeyynnaa Meriii16 şuan ki gittiğim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler arasında var ve bakıyorum bayağı çoğu gebesi orda doğum yapıyor, iyi demek ki 😅
Aalleeyynnaa Ben Rukiye hanıma gidiyordum, 16. Haftaya kdar da onda devam ettim ama ssvd yapmadığı için başka yere geçtim. fakat doktorum çok iyiydi her zaman ulaşılabilirdi. Doğum ücretini de hiç sormadım ssvd istediğim için keşke sorsaydim 😅 ama genel olarak hastane güzel temiz
Haticetopuz Aalleeyynnaa aa bende ona gitmek istiyorum çok içim ısındı gördüğümde demek güzel bir doktor sevindim😀
Haticetopuz Aalleeyynnaa doğum ücretleri ni biliyor musunuz ama siz dışarıdan gelicejsnz illa biraz fark eder
Aalleeyynnaa Haticetopuz gerçekten güler yüzlü bilgili doktor ve ses tonu da çok sakin. Ssvd düşünmeseydim kesinlikle onda devam ederdim 😊
Canpolat Haticetopuz Rukiye hoca iyidir bir zamanlar çalışırken hastalardan duyuyordum personeller de Rukiye hocadan memnundular doğum olarak 🙂
Aalleeyynnaa Haticetopuz Medical Park için bilmiyorum doğum şeklimiz uymadığı için ayrıldım ordan muayene ücreti en son 280 TL idi. Tahliller de 240 TL
Haticetopuz Canpolat ayy çok iyi denk geldinz direk bilgi veriyorsnz😀bende internet ten gördüm odalarida otel odası gibi geldi hatta eşimle dedik bazen Internete görsel amaçlı resim koyuyor lar öyle heralde böyle hastane odası olamaz demiştik😀çok sevindim çok teşekkür ederim
Haticetopuz Canpolat Rukiye hanımi Internette çok duydum herkes ovuyordu bı tanidigmzin çoğu akrabaları da ona gidiyor mus kime sorsam çok memnun çok güzel bişey👍😀
Canpolat Haticetopuz ne demek canım rica ederim odaları temiz oluyor Allahtan o konuda herhangibir olumsuz düşünceniz olmasın bir yastık veya ekstra battaniye istediğiniz de getiriyorlar refakatçi için temiz temiz hizmetliler 🙏🏻 Oda kapıları da kocaman oluyor süslemek te yakışıyor kapıya 😀 Burda gördüğünüz şekilde kocaman
Canpolat Haticetopuz tabi ben o zamanlar bekardım mesela nikahım vardı ama düğünüm olmamıştı doğumla ilgili bi şeyim yoktu kendim şahsen gitmedim ama giden personel arkadaşlar ve hastalardan duyuyordum ki çok iyi ondan başkasına gidemem falan diyordular 😀
Haticetopuz Canpolat oo maşallah tam otel odası gibi çok güzel 😀 inşallah hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza da alirz o odada😀çok teşekkür ederim bilgileriniz için sağolun 😍
Canpolat Haticetopuz keşke bende memleketimde olup o odada bebeğimi alaydım kucağıma 😀😀😀😀 ahhhh ahhhh tadını çıkarın hayırlı doğumlar 😀