Busra09 Merhabalar hangi marka folik asit kullandınız ? Aile hekimim bi tane önerdi bu daha iyi dedi onuda devlet ödemiyormuş pahalı geldi kadın doğuma da haftaya gideceğim farkeder mi acaba hepsi aynı içerik değilmi ki
Gny18 Busra09 folik asitin %90 artık devlet karşılamıyor ben folidoce kullandim 75 tl aliyordum eczaneden.
Edabykl Busra09 ben ilk diofol kullandim 150 liraydi sonra bitince saglik ocağımdaki doktor dedi para vermene gerek yok bana folbiol yazdi geri kalanida onu kullandım
Htc_31 Busra09 evet canım bende bebek düşünüyoruz artık diye gittiğim de verdi 3 ay kullandım bıraktım bir ay sonra hamile kaldım zaten ikinci gebeliğim
Htc_31 Hemen hemen aynı içerik diye biliyorum ama eczacı biri ile görüşmek lazım burada postta görmüştüm eczacianni var sor istersen bayan eczacı
Prensannesiiiiiii Edabykl bende folbiol kullanıyorum sanırım o kadar pahalı değildi eşim almıştı o zaman eczaneden doktor tavsiyesiyle başladım
Feyza-nur Babyym hamilelikten önce kullanılırsa daha faydalı hamilelik öncesi 3 ay gebelik sonrası 3 ay ama hamilelik öncesi şart değil tabi
Edabykl Babyym evet ben oncesinde kullanmistim 1 ay sonra hamile kaldim yine 3.ayima kadar kullanmaya devam ettim
Babyym Edabykl bende hamile kaldıktan sonra doktor yazdı ama ne zamana kadar kullanacağımı söylemedi bayram da bitiyor tekrar yazdıysam mi bilemedim bana vitamin felan veya kan hapı falanda yazılmadı napacam bilmiyorum
Edabykl Babyym banada yazmadi canim kan ilaci filan sadece omege ve multivitamin yazdi folik asiti 12.haftana kadar kullaniyosun sonra birakiyosun