[silindi] Arkadaşlar Merhaba, Gebze yüzyıl hastanesinde Şafak bey kontrolündeyim. Mayıs ortasında kontrolüm var tam detaylı ultrason zamanlarım gelmiş oluyor. Hastanede ultrason fiyatı nedir yaptıran var mı?
esraboyoglu95 [silindi] Ben Pendik yüzyıl da Doç. Dr. Serap Simavlı ya gidiyorum ilk çocuğumda da doktorum oydu ☺️ Bende yeni fiyat aldım haftaya giricem 750 TL dediler.
cileklicookie [silindi] yuzyil 750 lira fiyat vermis. Bana yuksek geldi acaba baska hastanede fiyatlar nedir bilen baska birileri çıkarmı
[silindi] Ozlem1492 Bir an Gebze’den hamile hiç yok sandım 😂😂 Çok teşekkür ederim siz orada mı yaptırdınız
Ozlem1492 [silindi] Rica ederim 😉 Evet bende orada yaptırmıştım hala da yüzyılda devam ediyorum Ceyhun ateş doktorum
Ozlem1492 [silindi] Evet Evet fiyat güncel zaman kaybetmeden ara hastaneyi randevu al bence çünkü kalabalık oluyor ve neredeyse 40 dk geçkin kapı da sıramın gelmesini bekledim ben Birde yarımsaat öncesinden bolca tatlı ye ben yememe rağmen benim kızıma yeterli gelmedi galiba uyumaya devam ettiği için yüzünü hep kapatmıştı doktor ne kadar çok yüzünü göstersin diye karnımı hafif bir sertlikle ovalayıp yan yatırmasına rağmen göstermedi 😂
[silindi] Ozlem1492 Yaa benimki de geçen kontrolde hiç yüzünü göstermedi hadi kontrolde sineye çekiyorsun ama böyle güzel bir detaylı ultrasonda göstermemesi üzer ya 😂😂
[silindi] cileklicookie Benim hiç bilgim yok canım ya ama ben bir tek takipte olduğum hastanede yaptırmak istiyorum biliyorum doktoru tanıyorum bana daha çok güven veriyor ama fiyat konusunda o kadar çok haklısın ki
Ozlem1492 [silindi] aynen öyle bizi de üzdü sadece yüzünün yanını görebilmiştik ama şükür doktorum 30. hafta dolunca artık yüzü de tamamen yağlandığı için net görebildik
cileklicookie [silindi] hangi hastane canim seninki? Ben suan medara gidiyorum ama orada detayli yok maalesef.