Deletedmom4548454 Kızlar sizce puset şart mı dogum Ekim ayında olacak insallah zaten kış dönemine denk gelecek o dönem hastane dısında bir yere çıkacagımızı sanmıyorm. Onun dışında evde kullanımı oluyor mu? Almak şart mı akıl verirseniz sevinirim🐣
annesinin_beybisi Deletedmom4548454 hastahaneden çıkartırken lazım sadece onun dışında evde olmazsa olmaz birsey değil. bizim hastahane çok uzak yol uzun o yüzden bebeği kucağımda. battaniyeside taşımak istemedigim için alicam onun dışında kullanılacağını zannetmiyorum
Yigitkeriminannesi Deletedmom4548454 hastaneden çıkarken zorunlu filan değil yani her hastanede değil ben de öyle sanıp almıştım pusetsiz çıkış yaptık sormadılar bile arabadan indirmedik puseti. Yani benim arabam travel sistemdi ben en çok arabada kullandım puseti evde otomatik sallanan anakucagi vardı gerek duymadim pek ama yoksa bı anakucagi bence uygun fiyatlı edinin evin içinde de rahat olur birkaç aya kadar
Nur-01-35 Deletedmom4548454 bence şart canım bebek yolculuk esnasında kemerlerinin takılması lazım koltuğunda
_Mutlu Deletedmom4548454 eğer bebek arabası almadıysan pusetli takılıp çıkartılan arabaları tercih et hem oto koltuk hep bebek arabası olarak kullanırsın daha sonra bebiş büyünce tek araba olarak kullanım oluyor
Deletedmom4548454 annesinin_beybisi bende o yüzden acaba almasam mı diyorm canım karar veremedm kış olacagı için bende sanmıyorm kullanacagımı yaz olsa neyse de
Deletedmom4548454 Yigitkeriminannesi bende öyle düsünüyorm canım. Hastanede zorunlu demeleri de öylesine bence kimse kontrol etmiyor onu geçtim yazık herkesin imkanı mı var insanlar kıyafeti bile zor alıyorlar o kadar da müdahele edemezler bence. Sağ ol fikrin için❤️
Deletedmom4548454 Nur-01-35 arabamız yok kuzum malesef olsa zaten alırdm ama heralde kullanıma cok gerek kalmaz diyorm
Nurgl34 Deletedmom4548454 araba yoksa hiç gerek yok boşa almayın bence pek işinize yarayacağını sanmıyorum
_Mutlu Deletedmom4548454 yani bebek arabası olmazsa olmaz onu tek alıcağına pusetli alırsın ikisi birden olur elinde almışken öyle bişey bak istersen
La_le Deletedmom4548454 bende alıp almamak arasında kaldım bazıları hastaneden çıkarken şart diyirlar o olmadan çıkış yapmiyirlar kimide doğru deqil diyor kışa denk gelse de canım sağlık ocağına gidip geliceksin aşıları vs normal doktora goturceksin
La_le Deletedmom4548454 bende alicam öyle görünüyor puset bana ağır gelir tasiyamam hem arabamda yok oyuzden ana kucağı alcam oda zaten 170 TL puset 200 den az deqil
mutluanne2 Deletedmom4548454 canım ben suyunu çıkarana kadar kullandım ilk çocuğumda 9 ayda bıraktım kullanmayı şimdi ikinci bebeğim için köşede bekletiyorum içinde uyutuyordum arabaya bağlayıp çok kolay geziyorduk misafirlikte içinde sallıyordum
mutluaile11 Deletedmom4548454 arabaniza binerken mutkala pusetine takin. Kazalar ölümler ihmaller yüzünden oluyor Allah korusun. Sakın iki dk lik yol kucagimda tutarim demeyin. Almanyada pusetsiz hastaneden cikilmiyor arabadan pusetsiz ve 1yastan sonrada oturma koltugu olmadan cocuk bebek bindirmek çok büyük suç. Türkiyeyi Bilmiyorum ama siz kendi cocugunuzun canını kendini düsünün