cgnduru Ben anlamadim, 70 80 sn detaylı ultrasonmu olur arkadaşlar cinsiyeti zaten 7 8 dk da anca öğrendik ne ara ne gördün yani. Özelde yaptiranlar yaklaşık yarım saatlik bir incelemeden bahsediyor devlettekiler hep boylemi 2 dk Bile surmuyormu
Zehragniken cgnduru ne 70 80 saniyesi ya kafayı yemişler. Az önce yaptırdım çıktım bende doktorun anlatmasiyla birlikte tam 1 saat sürdü. Bence sizde Bi özele görünün önemli birsey sonuçta. Baştan savma yapılamaz
yasemineymenarin cgnduru bende devlette yaptırdım İstanbul başakşehir çam ve sakura şehir hastanesinde yaklaşık olarak 35-40 dk sürdü
annesinin_beybisi cgnduru devlette böyle oluyor sanırım. zaten ozeldeki kadar çok sürmesi beklenmez sırada kaç hasta var ama en azından 20 dakika falan bakmalari gerekir
Sclctn Ben özele gidiyorum özelee yaptırmıştım 1 saat sürdü yaklaşık. :) devlette ilgilenmiyorlar pek fazla durumunuz var ise özele gidin bence
cgnduru yasemineymenarin canım esimin mesleği gereği doguda ilçede yaşıyorum taa merkeze gittim orda gün verdi diye girdim ciktim yani şaka gibiler. Ne kadar iş güç bilmez varsa toplamislar buralara daha doktorlar bile nasil doktor olduklarını bilmiyorlar diyebilirim… baktı yolladı, yaptimi yaptı işte
Babyym yasemineymenarin bilgi verebilir misiniz nasıl randevu alınıyor ve kadın doğum doktorumu yapıyor
yasemineymenarin cgnduru maalesef ki her hastane aynı olmuyor keşke her şehirde aynı imkanlar olsa canım 1 2dk da olacak iş değil çünkü inşallah daha iyi bakacak bir yer bulursun
Sydasy cgnduru off çok zor bizimde öyle doğuda bir beldedeyiz eşimin görevi sebebi ile. Hastane için her kontrolde 1.5 saat yol gidiyoruz. Ama allahtan özel hastenesi var. Zaten burda devlette sıra bulmakta ölüm.
Sedaa_5 Canım ben normalde özele gidiyorum ama sonra duydum devletlette yapıyorlarmış bi şansımı deniyim dedim gittim benimde çok az sürdü ve hiç bilgilendirme yapmadılar sonra sonucu özeldeki doktoruma gösterdim doktor hatta gülümsedi boşuna gitmişsin bizim burda baktığımızdan farklı bişey değil bu dedi sonra ben başka bi peritoloji doktoruna gittim orda baktırdım 1 salata yakın baktılar yani devlette bakılan detaylı ultrason adı altında normal kontrol
starmom cgnduru ben takipli olduğum özelde detaylı bakmadıkları için araştırma hastanesinde yaptırdım 20 dk sürdü ama makinesi berbattı bi fotoğraf çıkardı neresi olduğunu çözmem 20 dakikamı aldı 😂 devlette böyle şeyler baştan savma oluyor ama bu kadar da değil keşke orda söyleseydiniz bu kadar kısa olmaz diye devlet hastanesinde bbiraz cazgır olup haklarını bilmek ve aramak gerekiyor maalesef
annenur Verasmommm gazı hastanesine gidiyorum ben ilk günden beri. Arada özel hastanede de takip ertiriyordun cinsiyet vs ama gaziden Memnunum
yasemineymenarin Babyym bana ikili test yapıldığında doktor detaylı için 19haftalikken yeşil alan açılması gerektiğini söyledi onun için önce kadın doğumdan randevu aldım yeşil alan açtırdım daha sonrasında başakşehir çam ve sakura için ne zaman randevu olduğunu hangi saatte aramam gerektiğini 182den sordum sonra dediği gün ve saatte perinatoloji bölümüne detaylı ultrason için randevu istiyorum diyerek randevu aldım perinatoloji doktorları bakıyor ve bayada inceledi bende iki kişi vardı odada biri baktı ultrasondan biride bilgisayara yazdı