Edadeniz22 Ysgl26 tabi ki öncelik sağlıklı doğması ama benim doktorum gelmişti kanamam olduğunda gece 2 de geldi ultrason baktı sonra 3-4 gibi de doğum geldi ona geldi adam sabah gitti hastaneden
Edadeniz22 Ysgl26 ve özelde gelmeyen doktor görmedim daha önce ha şehir dışında falan olduğunda icapçı doktor gelirdi
okunmusciklet Kubgkm çok güzel gerçekten zaten yeni sayılır 5 sene oluyor max açılalı ilk doğumumuda orda yaptım odaları temizliği falan çok iyi
Minigebe okunmusciklet memnun musunuz galenden ve doktorunuzdan? Hastsne ve doktor arayisindayim cana gidiyordum ama değiştirmek istiyorum
okunmusciklet Minigebe gerçekten memnunum geçen senede orada doğum yaptım şimdi ki kaza kurşunumuzu da orada doğurıcam inşallah doktorum ceren hanım çok ilgili alakalı wpdan sürekli iletişim halinde iletişimi alakasıda tatmin ediyor insanı 🙏
Annesininkurabiyesi Ben yılbaşından önce Özel Isparta Hastanesinde normale 4000 sezaryene 3500 diye öğrenmiştim ama şimdi zamlarla 5000 i bulmuştur tabi.
Minigebe Secilakpinar doktorunuz kim acaba bende ata sağlığa geçiş yapmayı düşünüyorum memnun musunuz
Duaninannesikubra Hanifedurmus hayat hastanesi ne kadar pahalı olmuş bende doğum için Elazığa gelicem