Htc58 Guncem aynen 25inde randevular açılacak demişti ben gittiğimde Begüm hanım hakkında bilgim hiç yok
fk3458 Guncem en iyisi ben irem hanima aldığım randevuyu iptal etmeyeyim oradan sorup tekrar o bölüme randevu alayım o zaman nasıl olur sizce
fk3458 Guncem annem buradayken gideyim dedim kızımda var annem ile ilgilenir bayramdan sonra hemen gidecek günü bayramda telaşlı oluyor 🥺
fk3458 Htc58 annem İstanbuldan geldi buradayken gideyim dedim onun için 3.5 yaşında bir de kızım var o varken zor oluyor birde ufak bi şikayetim var onun için acele ediyorum bende
Htc58 fk3458 o şekilde pazartesi gidip direk Çağlar hoca ile görüşün belki yardımcı olur pzt salı Çarşamba muane günü 2 yada 3 den sonra orda oluyor demişlerdi
Guncem Htc58 Mayıs’ta 6 gün grev olacak die bir paylaşım yapılmıştı. Benim tam uyuşmazlık iğnesi zamanına denk geliyor da. Ünide grev oluyor mu acaba bir bilginiz var mı?
biranneadayiyim fk3458 doğuma neden orası için karar verdiniz. Ben önermiyorum. Bende numunede takipliyim gayet memnunum iki defa üniversiteye gittim hiç memnun kalmadım. Geçiş yapmanı önermem. Numunede hangi doktorlara gittin
fk3458 biranneadayiyim fikriye can özkan şuan dogum iznindeymiş zaten sanirim ben sorunlu gebeliğimi de orada sonlandırma işlemi yapmıştım maalesef 😢 biliyorum hastaneyi az çok orayı tercih ettim ama neden önermediniz peki sorun mu oldu
Ranaaa58 biranneadayiyim bende ona gidiyorum. Şuan 22 haftalığım 16 haftalık ta cinsiyetini söyledi kız diye. Ama o günden beridir kendini daha göstermedi hep bacağı kapalı oluyo ultrasyonda. Acaba Ayhan bey yanılmış olabilir mi. Sizin cinsiyetini söyledimi. Dediği çıktı mı